کتاب من جوکترینم
معرفی کتاب من جوکترینم
من جوکترینم نوشته جیمز پترسون و کریس گرابنستاین از مجموعه داستانهای نوجوانانه نشر پرتقال است که با ترجمه زهرا غفاری و در ادامه کتاب من جوکم و من حتی جوکترم منتشر شده است.
درباره کتاب من جوکترینم
جیمی گریم یک استندآپ کمدین البته از نوع نشسته است. چون او نمیتواند راه برد و از صندلی چرخدار استفاده میکند. او یکی از بانمکترین و باحالترین بچههای دنیا است که حتی زامبیها را هم می تواند بخنداند.
جیمی که تازه به محله جدیدش نقل مکان کرده مجبور است با عمه و پسرعمه قلدرش استیو زندگی کند. استیو جیمی را به هر شکلی که میتواند اذیت میکند. روزی عموی جیمی از مسابقهای به اسم بانکترین بچه سیاره صحبت میکند و جیمی تصمیم میگیرد در این مسابقه شرکت کند. استیو عقیده دارد داوران تنها به خاطر ترحم به وضعیت جسمیاش به او رای خواهند داد اما جیمی ثابت میکند که یک کمدین واقعی است.
در این کتاب ادامه ماجراهای خندهدار جیمی را بخوانید.
خواندن کتاب من من جوکترینم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نوجوانان علاقهمند به داستان مخاطبان این کتاباند.
من با این کتاب بزرگ شدم. این کتاب را من در خانه دارم و خواندمش خیلی قبلتر که انرا خریده بودم انقدر غرق کتاب شده بودم که با شخصیت هایی مثل جیمی گریم و گیلدا گلد و جیمی پیرس و
میخواستم کتاب معرفی کنم:😉 انتشارات:قدیانی نام مجموعه:سرنوشت+جادوی امید مجموعه 4جلدی قابل توجه:هر جلد این مجموعه400 صفحه است! قیمت:30تومان نویسنده این کتاب نویسنده مورد علاقه منه🌸یعنی لیسا پرلیکت😘😘😘😘😘😘😘😘😘 نام جلد ها😁: 1-سلین و جاروی غیر قابل کنترل 2-سیتیکو و مهمانی جادوگران بزرگ 3-شهر قلعه اسرار و فوفو 4-ژاتمون ،جادوگر شب و فیتو،جادوگر
این کتاب چند جلده هستش و این جلد ، جلد سوم کتاب هستش . این جلد هم جالب بود . جلد بعدی (چهارم) این کتاب "من حتی توی تلویزیون هم جوکم" هستش . ممنون از نشر عالی و پیگیر پرتقال🍊
وقتی میگن نمیشه از یه کتاب دست برداشت همینه ها انقدر قشنگه تو نمیتونی یه لحظه چشماتو از روش برداری یا ولش کنی حتما باید تا تهش بری💔💜😌
جیمی گریم پسری است که در یک حادثه مادر،پدر و خواهرش را از دست داده و با خوش خنده ها زندگی میکنه، خیلی کتاب خوبی بود و آدم نمیتونه یک لحظه از خواندن این خودشو منع کنه.حتما کامل بخوانید و قسمت
از بچگی این کتاب و جلد های دیگه اش را خوندم هر چهار جلد خیلی خیلی عالی هستند حتی اگه کتاب را دوبار بخونیم هم جذابیت اولیه را داره
کتاب خوبی بود ، ولی به درد بعضی سلایق خاص می خوره 😊 و باید تا حدودی با بعضی چیزهای مشهور آشنا باشید تا از داستان لذت ببرید 🌷با این حال به نظرم جالب بود 👍
فقط میتوانم بگم : اینقدر خوب بود کاشکی تموم نمیشد ! آه!
عالی
خیلی عالی حتما بخونید🖒🖒😍😍😍😍