کتاب تکنولوژیهای کاربردی روابط عمومی الکترونیک ۲
معرفی کتاب تکنولوژیهای کاربردی روابط عمومی الکترونیک ۲
کتاب تکنولوژیهای کاربردی روابط عمومی الکترونیک ۲ نوشته حمید ضیاییپرور، به معرفی جدیدترین منابع آموزشی برای کارشناسان روابط عمومی میپردازد.
دربارهی کتاب تکنولوژیهای کاربردی روابط عمومی الکترونیک ۲
امروزه تقریبا تمام کارها و فعالیتهای ما به کمک فناوریهای تکنولوژیکی انجام میشود. بشر بدون استفاده و بهکارگیری چنین فناوریهایی عملا نمیتواند به زندگی خود برسد و یا در کارش پیشرفت کند. با کمک همین تکنولوژیها، جهان به یک دهکدهی جهان تبدیل شده است و ما به سرعت از تمام دنیا خبر میگیریم. در این میان، نمیتوان نقش مهم روابط عمومی را انکار کرد. در حقیقت روابط عمومی مانند حلقه واسط و اتصال دهنده نهادها و سازمانها به جامعه عمل میکند، بنابراین برای تمام کسانی که به نوعی با این امر درگیر هستند لازم است تا با تکنولوژیهای کاربردی روابط عمومی آشنا شوند. حمید ضیاییپرور در کتاب تکنولوژیهای کاربردی روابط عمومی الکترونیک ۲، به معرفی جدیدترین منابع آموزشی برای کارشناسان روابط عمومی پرداخته است.
کتاب تکنولوژیهای کاربردی روابط عمومی الکترونیک ۲ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کارشناسان و مدیران روابط عمومی میتوانند از محتوای کتاب تکنولوژیهای کاربردی روابط عمومی الکترونیک ۲ استفاده کنند. اگر دوست دارید با فضای مجازی و روابط عمومی الکترونیک آشنا شوید، کتاب تکنولوژیهای کاربردی روابط عمومی الکترونیک ۲ به شما کمک میکند.
فهرست
- شبکههای اجتماعی