معرفی و دانلود کتاب الگوهای ساختاری و معانی آن‌ها در زبان قرآن pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب الگوهای ساختاری و معانی آن‌ها در زبان قرآنsubscriptionAvailable

کتاب الگوهای ساختاری و معانی آن‌ها در زبان قرآن

۴.۷ امتیاز(از ۶ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب الگوهای ساختاری و معانی آن‌ها در زبان قرآن

الگوهای ساختاری و معانی آن‌ها در زبان قرآن تالیف فاضل صالح سامرایی با ترجمه دکتر مینا جیگاره و زهرا فرید در انتشارات نظری به چاپ رسیده است.

درباره کتاب الگوهای ساختاری و معانی آن‌ها در زبان قرآن

کتـاب حاضـر ترجمـه کتـاب معانـی األبنیـة فـی العربیـة تألیـف دکتـر فاضـل صالـح سـامرایی است کـه مترجمان آن را بـه نـام الگوهـای سـاختاری و معانـی آنهـا در زبـان قـرآن نام گـذاری کرده‌اند. فاضل سامرایی در این کتاب به مباحث معنایی و کاربردی ساختار الفاظ به ویژه اسم در زبان عربی با محوریت قرآن کریم پرداخته است.

ایــن کتــاب علاوه بــر آن کــه مجموعــه‌ای ازنظــرات بیــش از هفتــاد عالــم نحــوی، صرفــی، بلاغی و لغــوی است، مزیـن بـه نظـرات دقیـق و عالمانـه دکتـر فاضـل سـامرایی هم هسـت کـه درمجمـوع نـگاه مخاطـب را نســبت بــه بســیاری از اوزان زبــان عربــی و معانــی آنهــا عمیق‌تــر و توجــه او را بــه بســیاری از لطایــف و ظرایـف به‌ویـژه در مقایسـه آیـات کریمـه قـرآن مجیـد جلـب می‌کنـد.

خواندن کتاب الگوهای ساختاری و معانی آن‌ها در زبان قرآن را به چه کسانی یپشنهاد می‌کنیم

دانشجویان و پژوهشگران زبان و ادبیات عربی و علوم قرآنی.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب الگوهای ساختاری و معانی آن‌ها در زبان قرآن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابالگوهای ساختاری و معانی آن‌ها در زبان قرآن
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۶/۲۲
فرمت کتابPDF

کاربر ۷۸۲۵۰۴۹ محمد محمدی
۱۴۰۳/۰۶/۲۵

سعی کنیم روزانه نصف صفحه یا حد اقل یک آیه تفسیر قرآن را با تفکر بخوانیم و به مفاهیم آن عمل کنیم تا سبب موفقیت و آرامش و از بین رفتن ناراحتی ها و مشکلات مان شود 🌹

زبده من کتاب معانی النحوتصویر جلد کتاب زبده من  کتاب معانی النحو
صالح فاضل السامرائی
تفاوت های معنایی در نحو کاربردیتصویر جلد کتاب تفاوت های معنایی در نحو کاربردی
مینا جیگاره
نظام‌سازی توحیدی شهر و جامعه؛ سند تولید و ارائه‌ی اثر هنریتصویر جلد کتاب نظام‌سازی توحیدی شهر و جامعه؛ سند تولید و ارائه‌ی اثر هنری
دوره باروک گیتارتصویر جلد کتاب دوره باروک گیتار
نحو عربی در پرتو زبان‌شناسی جدیدتصویر جلد کتاب نحو عربی در پرتو زبان‌شناسی جدید
جنان التمیمی
تبیین عناصر ساختار وجودی جامعهتصویر جلد کتاب تبیین عناصر ساختار وجودی جامعه
احمدرضا اخوت
التیام جراحت های عاطفی در ارتباط زن و شوهری (مرمت عشق)تصویر جلد کتاب التیام جراحت های عاطفی در ارتباط زن و شوهری (مرمت عشق)
آرمین فیروزی
نظام‌سازی شهر و جامعه توحیدی؛ سند احیای شهرهاتصویر جلد کتاب نظام‌سازی شهر و جامعه توحیدی؛ سند احیای شهرها
نظم و برنامه ریزی در مراحل زندگیتصویر جلد کتاب نظم و برنامه ریزی در مراحل زندگی
مفردات المیزانتصویر جلد کتاب مفردات المیزان
مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم‌السلام دانشگاه تهران
تدبر در قرآن صاعد؛ جلد اولتصویر جلد کتاب تدبر در قرآن صاعد؛ جلد اول
معنا و ساختار علم دینیتصویر جلد کتاب معنا و ساختار علم دینی
قاسم بابایی
راهنمای اصول طرح درس نویسی آموزش مبتنی بر شایستگیتصویر جلد کتاب راهنمای اصول طرح درس نویسی آموزش مبتنی بر شایستگی
زهرا سادات علمدار بایگی
راهنما شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۴)تصویر جلد کتاب راهنما شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۴)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی