معرفی و دانلود کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرندsubscriptionAvailable

کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند

۲.۸(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند

کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند نوشته سل س ور و ترجمه شیرین یزدانی کتابی تربیتی است که به والدین در برداشتن تک‌تک قدم‌های مختلف تربیت کودک کمک می‌کند.

درباره‌ی کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند

کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند یک راهنمای تربیتی برای والدین است. شما به عنوان پدر و مادر بهترین الگو برای فرزندانتان هستید ولی اگر دوست دارید که کودکتان از شما الگو بگیرد، باید بدانید که چگونه او را تربیت کنید. در مسیر تربیت همیشه ممکن است به چالش‌هایی برخورد کنیم. مثلا نحوه‌ی پاداش و تشویق یا تنبیه کودکان. برنامه‌ریزی کردن برای بهبود رفتار بچه‌ها، مشکلاتی که در مدرسه با درس خواندن یا با همکلاسی‌هایشان به وجود می‌آید و... سل س ور در کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند به تمام پرسش‌هایی که ممکن است برای والدین ایجاد شود پاسخ داده است.

کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

والدین و مربیان گروه سنی کودک می‌توانند از مطالب کاربردی کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:چطور با بچه‌ها رفتار کنیم تا آن‌ها از ما الگو بگیرند
حجم فایل کتاب:۶.۵۸ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۵۹۸۹۵۱۹
تعداد صفحه‌ها:۱۹۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۹۹۹۹ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.