معرفی و دانلود کتاب راز + خلاصه رایگان

انتشارات:
شادن پژواک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب راز

کتاب راز نوشته کن بلانچارد و مارک میلر است که با ترجمه آرش صدر منتشر شده است. این کتاب راز آنچه رهبران بزرگ می‌دانند و انجام می‌دهند را به شما یاد می‌دهد.

درباره کتاب راز

کتاب راز: آنچه رهبران بزرگ می‌دانند و انجام می‌دهند از اولین زمان انتشار در سال ۲۰۰۴ به بیش از بیست زبان ترجمه شده و نیم میلیون نسخه در جهان فروش داشته است. بهترین رهبران نقاط قوت خود را می‌شناسند و ضعف‌های خود را جبران می‌کنند. رهبران خدمت‌گذار دارای پنج ویژگی هستند:

• آینده‌نگری

• درگیر نمودن و رشد افراد دیگر

• نوآوری مستمر

• ارزش‌گذاری نتایج و روابط

• مظهر ارزش‌ها بودن

کن بلانچارد در قالب داستنی جالب ویژگی‌های رهبری را به دِبی بروستِر مدیر تازه ترفیع گرفته آموزش می‌‍‌‌دهد.

همه چیز به رهبری بستگی دارد. راز را یاد بگیرید و بکار ببندید. اگر بتوانید این کار را انجام دهید، رهبری و زندگی شما برای همیشه متحول خواهد شد.

خواندن کتاب راز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که یک کسب و کار را اداره می‌کنند پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب راز

خدای من! تعجبی ندارد که سال بدی بوده است. به تمام این اتفاقات مزخرف نگاه کنید. بدبختانه فکر نمی‌کنم که با گفتنِ"مزخرفات خودشان اتفاق می‌افتند" بتوان کارها را درست نمود.

کتابدار افکار تیره و تار دبی را قطع کرد.

"کارتان خوب پیش میرود؟ توانستید آن را انجام دهید؟"

دبی اعتراف کرد، "نه دقیقا̋. موقعیت الان را مرور کردم، ولی نمی دانم باید چه‌کاری انجام بدهم."

کتابدار گفت:

"شاید من بتوانم کمک کنم."

دبی از این پاسخ تعجب کرد ولی سعی نمود آنرا نشان ندهد.

"خب، ممنون، ولی مطمئن نیستم. قضیه خیلی پیچیده است."

کتابدار با صبوری گفت، "منظورم این نبود که من شخصا̋ می‌توانم مشکلتان را حل کنم. ما چند کتاب منبع درزمینهٔ تجارت داریم. مشکل شما چیست؟"

دبی پاسخ داد:"ما معمولا در شرکت به مشکلات به چشم فرصت نگاه می‌کنیم."

زن با لبخندی به پرسیدن ادامه داد، "بسیار خب، فرصت شما چیست؟"

"فکر می‌کنم بدین صورت بتوانم جمع بندی کنم که من فرصتی جهت بهبود عملکرد گروهم دارم."

"آیا می‌دانید دلیل این فرصت بهبود عملکرد چیست؟"

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:راز
حجم فایل کتاب:۳.۸۴ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۱۴۴ صفحه
قیمت کتاب:۲۴۰۰۰ تومان
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی راز

نظری برای کتاب ثبت نشده است.