معرفی و دانلود رایگان کتاب بخیل‌نامه pdf

رحمت پوریزدی
انتشارات:
انتشارات قدس قم

معرفی کتاب بخیل‌نامه

کتاب بخیل‌نامه اثر رحمت پوریزدی، مجموعه‌ای از حدیث، شعر و حکایت در مورد افراد تنگ‌نظر است.

درباره‌ی کتاب بخیل‌نامه

بخل یکی از صفات ناپسند انسانی است که در مقابل جود و بخشش و سخاوت قرار دارد. درباره‌ی بخل و حسد، افراد بخیل و  ... همیشه در میان آیات و احادیث و اشعار شاعران به نوشته‌ها و نمونه‌های زیادی برمی‌خوریم که در نکوهش این صفت نوشته شده‌اند. رحمت پوریزدی با جمع‌آوری احادیث از امامان مختلف و یافتن اشعار متناسب با هر کدام، کتاب بخیل‌نامه را تالیف کرده است. این اثر مجموعه‌ای از حدیث، شعر و حکایت در مورد افراد تنگ‌نظر است.

کتاب بخیل‌نامه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به مطالعه کتب مذهبی و حدیث و شعر از خواندن کتاب بخیل‌نامه لذت می‌برند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بخیل‌نامه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببخیل‌نامه
شابک۹۶۸-۹۶۴-۸۵۰۴-۶۶-۸
قیمت کتابرایگان

مرینت
۱۳۹۹/۰۸/۱۶

من داستان امام ها و پیامبر را خیلی دوست دارم و این را هم خیلی دوست دارم ممنون و متشکر😇😇😇😇🌹🌹🌸🌸🌸🌸🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹

۱۳۹۹/۰۸/۲۷

من خیلی از این کتاب خوشم اومد پیشنهاد میکنم

Mahdi_sundew
۱۴۰۴/۰۳/۰۹

از دسته کتابایی هست که شما 5 دیقه هم بخونیش میتونی به اندازه کافی عبرت بگیری...

۱۴۰۱/۰۸/۲۳

بسیار آموزنده لذت بردم