کتاب پدر زمینی، پدر ماورائی من؛ جلد اول
حکایتی واقعی؛ مرز بین سرزمین مخوف و سرزمین مادی
معرفی کتاب پدر زمینی، پدر ماورائی من؛ جلد اول
کتاب پدر زمینی، پدر ماورائی من؛ جلد اول نوشته الهه صحراپور، حکایتی واقعی؛ مرز بین سرزمین مخوف و سرزمین مادی است.
دربارهی کتاب پدر زمینی، پدر ماورائی من؛ جلد اول
الهه صحراپور در کتاب پدر زمینی، پدر ماورائی من، داستانی جذاب نوشته است. داستانی که مرزهای بین خیال و واقعیت را درهم میشکند و فضایی رازآلود خلق میکند. با خواندن داستان پدر زمینی، پدر ماورائی من، به دنیای مخوف و سرزمین مادی پا میگذارید و تجربههای فراموشنشدنی به دست میآورید.
داستان پدر زمینی، پدر ماورائی من داستان مردی است که ناگهان ظاهر میشود و ادعا میکند پدر دختر قصه است. او میتواند دختر را به سرزمین دلخواهش ببرد و آیندهای باورنکردنی برایش بسازد. آیا دختر میتواند به این مرد اعتماد کند؟ به راستی او کیست؟
کتاب پدر زمینی، پدر ماورائی من؛ جلد اول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن داستانهای فانتزی و تخیلی لذت میبرید، خواندن کتاب پدر زمینی، پدر ماورائی من؛ جلد اول را به شما پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پدر زمینی، پدر ماورائی من؛ جلد اول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | پدر زمینی، پدر ماورائی من؛ جلد اول |
| عنوان دیگر: | حکایتی واقعی؛ مرز بین سرزمین مخوف و سرزمین مادی |