معرفی و دانلود کتاب صفر تا صد بورس pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آذرفر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب صفر تا صد بورس

کتاب صفر تا صد بورس اثر سجاد ماندگانی، هر آنچه را که لازم است درباره‌ی سرمایه‌گذاری در بازار بورس بدانید، به شما می‌گوید.

درباره‌ی کتاب صفر تا صد بورس

در گذشته تنها راه پس‌انداز یا سرمایه‌گذاری، قرار دادن پول‌ها در بانک بود. امروزه با رونق گرفتن بازار بورس، همه‌ی افراد می‌توانند با سرمایه‌ی اندک در سرمایه‌گذاری‌های بزرگ شرکت کنند. بازار بورس و اوراق بهادار این امکان را برای همه فراهم کرده است تا با میزان اندک سرمایه، در سود شرکت‌ها سهیم شوند. سجاد ماندگانی در  کتاب صفر تا صد بورس هرچه را که لازم است درباره‌ی بازار بورس بدانید به شما می‌گوید.

کتاب صفر تا صد بورس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر دوست دارید با بازار بورس آشنا شوید یا تصمیم گرفته‌اید پول‌هایتان را در بورس سرمایه‌گذاری کنید، کتاب صفر تا صد بورس به شما کمک می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صفر تا صد بورس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابصفر تا صد بورس
موضوعاقتصاد
نویسندهسجاد ماندگانی
انتشاراتانتشارات آذرفر
فرمت کتابPDF

arman eghbali
توصیه نمی‌کنم.
۱۳۹۹/۰۵/۲۴

من 90 درصد تخفیف داشتم این کتابو خریدم. الان میگم اون هزارتومنی هم که دادم هدر رفت. مثلا تو قسمت مدیریت ریسک گفته: ممکنه سهم شما ریزش کنه و شما اعتماد به نفس خودتونو از دست بدین. همین! بعید میدونم خود...بیشتر

Aroos Aroos
۱۳۹۹/۰۶/۱۷

کتاب فوق العاده خوب و کاربردی هست. مخصوصا اینکه به جای توضیحاتی که نیاز نیست در مورد اصولی که یه فرد تازه وارد باید خرید کنه پرداخته. حتما بخونید

sharif1349 ranjbar
۱۳۹۹/۰۶/۲۴

یکی از بهترین و خلاصه ترین کتابهای بورسی هست. مطالعه کنید

۱۴۰۰/۰۱/۳۱

به نظر میرسد کتاب مجموعه ای از مقالات است که بعضا بسیار پرتکرار در این کتاب درج شده اند . کتاب برای مبتدیها خوب است اما برای افراد حرفه ای حرف تازه ندارد .

مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۱۲/۲۵

کتاب از انسجام و پیوستگی لازم برخوردار نیست. بعضی از قسمت های کتاب خوب بیان نشده اند و نیاز به توضیح بیشتر و مثال دارد تا درک شود.

عالی
۱۴۰۰/۰۹/۱۹

واقعا عالی.

۱۴۰۰/۰۹/۰۱

عالی و بی نظیر

tehran tehrani
۱۴۰۰/۰۷/۰۹

این کتاب واقعا کاربردی و فوق العاده هست. مخصوصا برای ما دانشجویان حسابداری که نیازمند یک کتاب خلاصه و کاربردی بودیم.

mashin mashin
۱۳۹۹/۰۶/۲۵