دانلود و خرید کتاب ویرانی دروازه‌ شرقی اثر وفیق السامرایی | انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس | طاقچه
با کد تخفیف Salam اولین کتاب الکترونیکی‌ات را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب ویرانی دروازه‌ شرقی

کتاب ویرانی دروازه‌ شرقی به قلم سرلشکر وفیق سامرایی مسئول اطلاعات ارتش عراق است. کتاب ویرانی دروازه شرقی با ترجمه عدنان قارونی منتشر شده است. این کتاب ویژگی‌های منحصربه‌فرد قابل اعتنایی دارد که به آن جذابیت و غنایی خاص بخشیده است.

درباره کتاب ویرانی دروازه شرقی

این کتاب مطالب خواندنی و مفیدی برای محققان و علاقه‌مندان به مباحث جنگ عراق علیه ایران و هجوم ارتش بعث به کویت و پیامدهای آن دارد.

این کتاب اوضاع عراق در دوران صدام را کاملا بررسی می‌کند و اطلاعات جامع و مفیدی در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد. کتاب ویرانی دروازه‌ی شرقی اوضاع عراق را بررسی می‌کند اما با رویکردی درون کشوری زیرا نویسنده اوضاع را با گوشت و پوست خود حس کرده است.

این کتاب منبع معتبری برای کسانی است که یم‌خواهند اوضاع عراق را بررسی کنند.

خواندن کتاب ویرانی دروازه‌ شرقی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان و پژوهشگران تاریخ معاصر پیشنهاد می‌کنیم

دیگران دریافت کرده‌اند

سایر کتاب‌های انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس

مشاهده همه

کاربر ۷۰۲۰۹۱ یوسفی 702091
۱۴۰۱/۰۶/۲۲

سلام باعرض ارادت کتاب از نظر فصاحت وبلاغت در حد قابل قبول نه افراط ونه تفریط بنده 27سال در حوزه ی تبلیغ فعالیت دارم از نظر مستند بودن کتاب بقول ما طلبه ها هذاواضح لایحتاج الی بیان هر پژوهشگر قدری

سید مهدی
۱۴۰۱/۰۸/۳۰

از انگشت‌شمار نوشته‌های جنگ تحمیلی از دید طرف مقابل چون برای قضاوت نیازمند دیدگاه هر دو طرف هستیم، اگر چه خیلی سوگیری دارد و گاهی با اشتباهاتی مخلوط شده که مترجم و دیگران در گوشزد این مورد تلاش‌هایی داشته‌اند. این

ehsan fatahi
۱۴۰۱/۰۸/۰۵

یکی از بهترین کتابها در مورد جنگ ایران و عراق و همچنین حمله عراق به کویت این کتابه. البته قسمتی از کتاب در مورد راههای براندازی صدام حسین برای خواننده امروزی اطلاعات سوخته به حساب میاد.با اینکه کتاب قبل از

۱۴۰۲/۰۲/۱۰

سلام. با اینکه اکثر موارد مطرح شده تو این کتاب دیگه موضوعیت خودشون رو از دست دادن، اما نویسنده کینه و دشمنی خودش رو با کشور ما نمیتونه پنهان کنه و تو بحث عملیات های پیروز ما، خیلی گذرا به

کتابخور
۱۴۰۱/۰۷/۱۰

این کتاب فوق العاده عالی هست بخصوص جزو منابع مادر تاریخ جنگ هست که از زبان مهمترین افسر اطلاعاتی رژیم بعث(مسئول میز ایران) نوشته شده. این کتاب رو حدود ده سال پیش خوندم و یکی از دوستان از من گرفت،

ندیم سعیدی
۱۴۰۱/۰۶/۲۱

عالی

۱۴۰۲/۰۳/۰۲

با سلام و احترام.البته در پایان کتاب نقد خوبی انجام گرفت ولی خواندن این کتاب و یادآوری آن روزها و شقاوت که بخرج داده شده هر انسانی را اندوهگین می‌کند.مخصوصا زمانیکه بمباران شیمیایی قبل از عملیات انجام دادند که منجر

امیر حسین حامدی
۱۴۰۲/۰۲/۲۷

به نظرم که حتما بخونینیش ، نمیخواد کامل کامل بخونید ، تو فهرست میتونین قسمت هایی رو که براتون جذابه رو بخونید، حتما هم بخش رابطه صدام با فرماندهان نظامی رو بخونید .

Dr. Alexander Alkhine
۱۴۰۲/۰۷/۰۴

وقتی کتاب توسط سپاه پاسداران که یه گروهک نظامی تازه تاسیس در اول انقلاب (که فاقد هرگونه دانش نظامی یا سیاسی در آن روزگار و امروز میباشد) برگردان و به کوشش خسرومعتضدی که مورخ تطهیر ساز جمهوری اسلامی ( از

۱۴۰۲/۰۵/۲۳

نوسنده این کتاب سعی کرده فقط ازنقش خودش در جنگ تعریف کند به همین خاطر کلی دروغ سر هم کرده تا به این هدف برسد حتی در مورد بعضی از عملیاتهای موفق ایران مانند کربلای 5 هیچ نگفته. به نظر

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است