کتاب لئوناردو داوینچی چه کسی بود؟ ربرتا ادواردز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب لئوناردو داوینچی چه کسی بود؟

کتاب لئوناردو داوینچی چه کسی بود؟

معرفی کتاب لئوناردو داوینچی چه کسی بود؟

مطالعه‌ی زندگی‌نامه‌ی مشاهیر مورد علاقه و توجه خیلی از کتاب خوان‌ها به‌ویژه نوجوانان و جوانان است.

مجموعه‌ی «چه کسی بود؟» تمام ویژگی‌های یک زندگی‌نامه‌ی خوب را دارد. این مجموعه با نگاهی داستان‌گونه، با بیانی شیرین، همراه با اطلاعاتی دقیق، برای نوجوانان و جوانان تألیف شده‌است. تصاویر ساده و دلنشین این کتاب‌ها، بر جذابیت آن افزوده‌است.

ده عنوان از کتاب های این مجموعه را که شامل دانشمندان و مشاهیر علمی و فرهنگی جهان هستند، برای مطالعه کاربران در طاقچه قرار گرفته است.

الف . ح ۸۹
۱۳۹۹/۰۹/۲۰

سلام بسیار خوب و عالی بود من با زندگی لئوناردو داوینچی و خلق آثاری مثل شام آخر و مونالیزا آشنا شدم این مجموعه ی چه کسی بود بسیار خوب و جذاب است و ای کاش بقیه ی کتاب های این

- بیشتر
دنیا
۱۴۰۱/۰۵/۳۰

من نسخه چاپی رو دارم و میخوام بگم که عالی لئوناردو داوینچی یک هنرمنده که نقاشی مونالیزا و دختری با قاقم رو کشیده . من به شخصه این کتاب رو دوست داشتم ممنون از طاقچه 🎈🎈♥️♥️

leyla matloubi
۱۴۰۳/۰۲/۳۱

خیلی خوبه مخصوصا برای کسانی که عاشق لئوناردو هستن

HTN
۱۴۰۲/۱۱/۲۷

در این کتاب تمام زندگی لئوناردو داوینچی را توضیح می‌دهد . این کتاب یکی از بهترین کتاب های است که من خواندم. پدر و مادر لئوناردو داوینچی از هم جدا می شوند لئوناردو داوینچی پیش پدر بزر گش می ماند اما عمویش

- بیشتر