کتاب بلند بگو نه!
معرفی کتاب بلند بگو نه!
کتاب بلند بگو نه! نوشته نوشته گیزلا براون است که با ترجمه بابک مرادی منتشر شده است. این کتاب ماجرای یک پسربچهی کوچک است که روی نیمکت نشسته است و سعی دارد به دیگران بفهماند با کارهایشان موافق نیست.
درباره کتاب بلند بگو نه!
قـرار است این کتاب برای بچهها سرگرم کننده باشـد. قرار اسـت این کتاب دخترها و پسرها را تشـویق کند که احساسات و نیازهایشان را با اعتماد به نفـس بیان کنند، به ویژه زمانی که باید در مـورد بدنشان تصمیم بگیرند. بچهها بارهـا و بارها تجربه میکنند کـه وقتـی آرام اما جـدی میگویند نـه، بزرگترها جدیشان نمیگیرنـد؛ به خصـوص زمانی کـه مسـئله در رابطـه بـا اعضای بدنشان اسـت و بـدون توجه بـه اینکه دوست دارند یا خیر، نوازش یا بوسـیده میشـوند.
خواندن کتاببلند بگو نه! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به تمام والدینی که امنیت و آرامش کودکشان برایشان مهم است خواندن این کتاب را پیشنهاد میکنیم
این کتاب کمک میکند تا شما بگویید نه ! یعنی حرفی که میخواهید و باید بزنید . اگر خواستید بعضی وقتا میتوانید دلیل نه گفتن خودتان هم بگویید . اگر دیگران نظر هایی میدهند که شما فکر میکنید برای شما و
این دخترک خیلی آرام میگفت می دانم آخر اش با جیغ حرف زد ولی من می دانم نباید خیلی آرام یاخیلی بلند باشد باید به اندازه باشد
خیلی عالی . من از این کتاب خیلی خوشم اومد . دختری بود که زیر لب نه می گفت و کسی حرفشو متوجه نمی شد به خاطر همین بغیه به حرفش عمل نمی کردنند . من از این کتاب یاد گرفتم که باید
خوب بود
بسیار عالی