معرفی و دانلود کتاب دلم پرواز می خواهد pdf + خلاصه رایگان

زندگی‎نامه شهید محمدحسن قاسمی

۳.۶(از ۱۳ امتیاز)
پریسا محسن پور

معرفی کتاب دلم پرواز می خواهد

کتاب دلم پرواز می‌خواهد، نوشته پریسا محسن‌پور است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.

انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیت‌های گسترده‌ای دارد، از زیرمجموعه‌های بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنواره‌های بین‌المللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزه‌های تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.

کتاب دلم پرواز می‌خواهد، خاطرات شهید محمدحسن قاسمی از دوران دفاع مقدس است.

خواندن کتاب دلم پرواز می‌خواهد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به ادبیات پایداری و خاطرات جنگ تحمیلی.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دلم پرواز می خواهد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دلم پرواز می خواهد
تعداد صفحه‌ها:۱۹۲ صفحه
قیمت کتاب:۷۰۰۰۰ تومان

mohammad
۱۴۰۰/۰۱/۱۸

کتاب قشنگی بود ... شفاعت کن ما را ایها الشهید چه عبارت زیبایی : دلم پرواز میخواهد ...

کتابخوان اعظم(جمشید)
۱۴۰۵/۰۲/۲۷

کتاب قشنگی کلا خاطرات شهدا کتاب های قشنگی هستن امیدوارم از این دست کتاب ها بیشتر منتشر بشه

۱۴۰۴/۰۷/۱۷

یه متن روان ومعمولی داشت چون ما با کشور سوریه وشهرهاش آشنایی نداریم از تخیل خودمون باید استفاده میکردیم،واینکه به نظر من این هم حواشی که نویسنده بهش پرداخته بود، لازم نبود باعث می‌شد جذابیت داستان از بین بره

۱۴۰۴/۰۴/۰۴

باقلم قوی نویسنده غرق در این داستان واقعی میشی و زمان از دستت میره و توم دلت پرواز میخواد شهیدی که حس میکنم خودش دعوتت میکنه برای شناختش و ادامه راهش....