کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد
معرفی کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد
کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد، اثر ایان تترسال، تاریخ پیدایش، رشد و تکامل انسانها از ابتدا تا دوران زندگی یکجانشینی بررسی میکند.
دکتر حامد وحدتی و دکتر سرور خراشادی کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد را به فارسی ترجمه کردهاند.
دربارهی کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد
این سوال که انسانها اولین بار چه زمانی به وجود آمدند؟ به چه صورتی زندگی میکردند؟ بقایا، استخوانها و فسیلهای آنها برای اولین بار در کجا کشف شد و ... از جمله سوالات جذابی هستند که پاسخهای بسیاری هم برایشان هست. هرچند نظریات معتبر علمی ممکن است بسیار نزدیک بهم باشند، اما اگر موضوع را از زوایای مختلفی بررسی کنیم، پاسخها ممکن است متفاوت شود. بهرحال علم همچنان در تلاش است تا به پاسخی درخور در این باره دست یابد و البته تا حدی هم موفق شده است. ایان تترسال در کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد به این سوالات پاسخی کامل، جامع و علمی ارائه کرده است. کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد فرایند پیدایش و رشد و تکامل انسانها را از ابتدا و دوران باستانی بررسی میکند تا به انسانهای مدرن و زندگی یکجا نشینی میرسد. مطالعهی این سیر تاریخی برای دوستداران تاریخ، زیستشناسی و کسانی که تشنهی علم و دانش هستند، بسیار جذاب است.
کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد یک کتاب جذاب و خواندنی برای علاقهمندان به تاریخ جهان، پیدایش و زیستشناسی است.
بخشی از کتاب انسان از آغاز تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد
هنگامی که مفاهیم اساسی تغییر ژنتیکی در اوایل قرن بیستم مطرح شد، زیستشناسی تطوری با تئوریهای بسیاری در خصوص چگونگی فرایند تطور مواجه شد. همهی دانشمندان همنظر بودند که نسل موجودات زنده تمایل به بروز تغییرات جسمانی و احتمالاً ژنتیکی در گذر زمان داشتهاند؛ اما چگونه؟ برخی از دانشمندان این تغییرات را به آن چیزی که فشار جهشی مینامیدند، نسبت دادند. منظور از فشار جهشی، میزان بروز جهش است. با اینحال گروه دیگری از زیستشناسان بر این باور بودند که موجودات زنده تمایلات ذاتی نسبت به تغییر داشتهاند. تقریباً همگان از ناپیوستگی و گسستگی آشکاری که در طبیعت مشاهده میشد، در بلاتکلیفی و ابهام به سر میبردند. اما در ابتدا فقط شمار معدودی از افراد به نقش انتخاب طبیعی به منزلهی نیروی محرک تغییر تطوری اعتقاد داشتند.
فهرست
- منشأ انسان مدرن
- زندگیِ یکجانشینی
- پیوستها:
- گاهنگاری
- کتابنامه (منابعی برای مطالعهی بیشتر)
- نمایه
کتاب خیلی خوب و روانی است نویسنده به خوبی توضیح داده و ترجمه خیلی خوبی داره مختصری از چگونه انسان شدن است
کتاب خیلی خوبی است دید کلی از تکامل انسان بدوی تا انسان متمدن را به تصویر کشیده است. توصیه می کنم حتما علاقمندان به آغازگر تمدن آن را مطالعه کنند.
سلام درودبرشما دوستان عزیز این افتخار بزرگی است که ما مردم ایران همچین دانشمندان بزرگی را داریم اگر امکانش بود کتاب های دکتر حامدوحدتی نسب با همین قیمت ها داخل کتابخانه شما قرار میگرفت خیلی عالی بود و کتاب های
کتاب خوبیه.کمی مباحث کتاب تخصصیه و برای عموم درکش مشکله ولی خوب در کل خیلی چیزها رو میشه یاد گرفت