کتاب منِ شگفتانگیز
معرفی کتاب منِ شگفتانگیز
کتاب منِ شگفتانگیز، آینده اینجا شروع میشود... اثر مصطفی مکارم، کتابی برای آموزش مهارتهای مختلفی است که در آینده و برای ساختن یک کسبوکار موفق به کمک افراد میآید.
دربارهی کتاب منِ شگفتانگیز
کتاب من شگفتانگیز، آینده اینجا شروع میشود... اثری متفاوت برای آموزش مهارتهای خاص به دانشآموزان و جوانانی است که باید به زودی وارد بازار کار بشوند و نیاز به ترسیم یک چشمانداز از آیندهی شغلی خود دارند. اما از آنجایی که راهاندازی و ادارهی یک کسبوکار موفق بدون داشتن برخی مهارتهای خاص امکانپذیر نیست، مصطفی مکارم، در این کتاب به آموزش برخی از این مهارتها پرداخته است: خودشناسی، تدوین چشمانداز و مهارتهای اساسی شامل سواد پایه، ارتباط موثر، خلاقیت و حل مساله از مباحثی هستند که در این کتاب به آنها پرداخته میشود.
در حقیقت کتاب من شگفتانگیز به افراد کمک میکنند تا بدانند در هر دورهی سنی باید به دنبال چه الگویی باشند و چه رفتاری در پیش بگیرند. این کتاب به آنها کمک میکند تا مهارتهای لازم برای هر گروه سنی را به دست بیاورند تا بر این اساس در هر سنی که دارند، بتوانند در کسب و کارشان موفق باشند.
کتاب منِ شگفتانگیز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب من شگفتانگیز یک کتاب عالی برای تمام مشتاقان یادگیری مهارتهای اساسی برای کسبوکار است. اگر دانشآموز هستید و دغدغهی آیندهی شغلیتان را دارید، از کتاب من شگفتانگیز کمک بگیرید.
فهرست
- برنامه توسعه فردی