معرفی و دانلود کتاب فرشتگان خاموش من pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آرنا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فرشتگان خاموش من

فرشتگان خاموش من رمانی نوشته مهدیه مددکار درباره یک روحانی است که از بی‌تفاوتی و تاثیرناپذیری مردم از مواعظش خسته شده و در آستانه شک و دودلی نسبت به کارش قرار گرفته است.

درباره کتاب فرشتگان خاموش من

روزی پس از انجام دادن مراسم عبادی و گفتن مواعظ تکراری، روحانی سوالی از حاضران همیشه خواب می‌پرسد، اما این بار طبق معمول همیشه که صدایی از جایی درنمی‌آید، پسرکی ده ساله از ته سالن جواب او را می‌دهد. پسر جوابش را شرح می‌دهد و چشمان واعظ از تعجب گشاد و گشادتر می‌شود. آیا او خود یک واعظ زبردست است؟ یا فرشته ای کوچک؟

خواندن کتاب فرشتگان خاموش من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

همه علاقه‌مندان به ادبیات داستانی و رمان فارسی

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرشتگان خاموش من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فرشتگان خاموش من
تعداد صفحه‌ها:۳۶۶ صفحه
قیمت کتاب:۸۰۰۰ تومان

lucky luke
۱۳۹۹/۰۵/۱۴

من این کتاب را خوندم چندصفحه اولش ممکنه آدم تصور کنه که با یک داستان حوصله سربر روبروست اما داستان روند خوبی را پیش میگیره و اتفاقات و افراد به طرز جالب و شگفت انگیزی کنار هم قرار میگیرند و...بیشتر

۱۴۰۲/۱۰/۲۰

کتاب خوبی هستش باید تا انتها بخونی تا متوجه بشی