کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است
معرفی کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است
کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است، نوشتهی فریده پهلوانی، اثری بینظیر و عالی برای درک قدرت تفکر و اندیشهی ما است و به ما میآموزد چطور با تغییر طرز تفکرمان، زندگیمان را زیر و رو کنیم.
دربارهی کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است
رویکرد شما در مواجه شدن با مشکلات در زندگی چیست؟ ممکن است به دنبال حل مشکل بربیایید یا بخواهید ریشهی مشکلات را پیدا کنید. لازم است بدانیم بسیاری از مشکلاتی که برای ما بهوجود میآیند، از زبان ما هستند. یعنی حرفهایی که میزنیم. اما چه توجیهی پشت این ادعا است؟ ما چیزی را به زبان میآوریم که در ذهنمان میگذرد. پس برای تغییر زندگیمان باید ذهن و زبانمان را تغییر دهیم. فریده پهلوانی در کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است، به ما از قدرت فکر و اندیشه میگوید. کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است به ما یاد میدهد که چگونه از افکار منفی دست بشوییم. چگونه زندگی خود را به سمت بهبودی پیش ببریم و چرا تمام اینها لازم است.
هرچند در گفتار ساده است اما به نظر میرسد تغییر در زبان و تغییر در اندیشه بسیار سخت باشد. کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است در تک تک مراحل که به ما کمک میکند تا تغییرات را در زندگیمان ایجاد کنیم و نتیجهاش را به چشم ببینیم، در کنار ما است.
کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید دربارهی یکی از موثرترین روشهای ایجاد تغییر و پیشرفت شرایط بدانید، کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است را بخوانید.
بخشی از کتاب این دیگ زخامی است که در جوش و خروش است
اگر شخص بهطور مدام روی آن چه که ندارد تمرکز کند از آنچه که میخواهد کمتر دریافت خواهد کرد. چون هرچه به گفتار حتی ذهن درآید به رفتار در میآید. چون مغز از محل حکومت خود و به تنهایی میتواند از بهشت، جهنمی و از جهنم بهشتی سازد.
امّا اگر بود اندیشهات گل ،گلشنی! «مولانا»
آنان که زندگی رضایتمندانه و فعّال دارند افرادی هستند که از آنچه زندگی بهطور مدام به آنها میبخشد راضی و خشنود میشوند. چراکه :
افکار، نیرومندتر از ارتشها هستند و تو مختاری هر طورکه میخواهی فکر کنی، امّا مجبوری آنطور که فکر میکنی زندگی کنی. حتی علت خشم نیز در تفکر ما جای دارد. در افکار سرزنشآمیز و قضاوتها. تا بدان حد که موجود بدبین حتّی با خورشید آدم برفی میسازد.
فهرست
- مقدمه
- مراقب افکارت باش
- زبان رنج وگنج بی پایان
- خشم خردمند درکردارش و خشم نادان در...
- اندر وسط کلام مردم
- خاموشی و وقار
- عسل در دهان
- کلمات سرچشمۀ سوء تفاهم
- احتیاط در چرخش زبا
- ثمرهی کلام (هنرگوش دادن)
- صداقت درگفتار
- زندگی، آبتنی در حوضچۀ اکنون
- لذتهای کوچک زندگی
- سخنی با خوانندگان
- نمونهای از منابع و مآخذ مطالعاتی
کتابی قابل فهم و مفید با استفاده از انواع داستانها و شعر و حدیث، باتشکر از نویسنده عزیز و دیگر دست اندرکاران محترم
کتابی است تفهیم شده به نقل قول از بزرگان، شعر، حدیث، نقاشی و داستان و... که بسادگی قابل فهم و درک گردیده و مناسب برای هر قشریست.