کتاب تپشهای یک جام؛ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه
معرفی کتاب تپشهای یک جام؛ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه
کتاب تپشهای یک جام؛ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، اثر احمد شفاهی و امیرحسین پیروانی، کتابی عالی، کامل و تخصصی در حوزهی مربیگری ورزش فوتبال است.
دربارهی کتاب تپشهای یک جام؛ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه
تپشهای یک جام؛ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، کتابی تخصصی در حوزهی فوتبال و مربیگری فوتبال است. ورزشی که پیر و جوان نمیشناسد و همه آن را دوست دارند. مسابقات جام جهانی، از جذابترین مسابقاتی هستند که با برگزاریشان، عدهی بسیار زیادی از مردم سرتاسر دنیا به تماشای این بازیها مینشینند. احمد شفاهی و امیرحسین پیروانی، در کتاب تپشهای یک جام؛ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، با جدیدترین روشهای تمرینی سال ۲۰۲۰ تجربیات خود را در حوزهی مربیگری ورزش فوتبال نوشتهاند.
کتاب تپشهای یک جام؛ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب تپشهای یک جام؛ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه برای تمام دوستداران فوتبال کتابی جذاب است. کتاب تپشهای یک جام؛ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه برای کسانی که دوست دارند در حرفهی مربیگری فوتبال فعالیت کنند، مطالبی بسیار کاربردی و خواندنی دارد.
فهرست
- پیشگفتار
- تحلیل کلی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه
- تحلیل کلی بازیهای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه
- معرفی تیمهای شرکت کننده و ترکیب آن به تفکیک گروه
- منابع مورد استفاده
درود برشما استاد پیروانی عزیز و دوست عزیزم جناب آقای شفاهی.... صمیمانه از زحمات شما دوستان عزیز وبزرگوار برای تهیه و عرضه این کتاب بسیار ارزشمند تشکر و قدردانی میکنم... مطالب بسیار عالی و آموزنده ای برای ما مربیان در
کتاب خوب و باحالی مخصوصا... نمی خواهم لو بدهم حالا بخوانید متوجه می شوید،،،