کتاب وندالیسم
خواندن نظراتمعرفی کتاب وندالیسم
زهرا آقاجری(۱۳۶۰)عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه و فریبا تیموری(۱۳۵۷-) پژوهشگر است.
در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است:
«به زعم آسیبشناسان اجتماعی، همه صور و انواع نابهنجاریها، کژ رفتاریها، نژندیهای اجتماعی مانند سرقت، قتل، قمار، قاچاق، خودکشی، فحشاء، اعتیاد، الکلیسم و نظایر آن چه به عنوان انحراف (کجرویی) و چه به عنوان اختلال یا بیماری، معلول ناسازگاریهایی است که بر روابط فرد و جامعه حاکم است و باید توجه داشت که در همه دوره های تاریخی بنا به ماهیت و طبیعت ساختارها، سازمانها و نهادها و روابط اجتماعی از یک طرف و سرشت روانی و طبیعت زیستی انسان از سوی دیگر، اشکال، صور و انواع خاصی از کج رویها، اختلالات و ناهنجاریهای اجتماعی در جوامع بشری بروز و نمود یافته است.
با تغییر ساختارها، مناسبات اجتماعی، سنجهها و ملاکهای سلامتی و بیماری اجتماعی، ارزشها و هدفهای فرهنگی و نحوه برداشت، طرز تلقی و ارزیابی افراد نیز متحول و دگرگون گردیده است. وندالیسم در زمره آن دسته از انحرافات و بزهکارییهایی است که در جامعه جدید نمود و ظهور یافته است...»
من عاشق دست هایش شدم
معصومه تقی نژاد
دسیسه شیطانیآرزو نعیم زاده
غصه های ناتماممحمد اشرف
کوروش پاسارگادی منم!علی فرمهینی فراهانی
معاشرسیدمجتبی موسوی زاده
نوآوری و کارآمدی در مدیریت HSEعلی رجب پور
سکوتشمس السادات صیادی (آوا)
نیمه مهربان ترمسمیه احمدی
با تو پاییز می شومفاضله هاشمی (غزل)
از کوه پایین بیا زرتشتسینا کریم پور
رایگان
مطالب کاملی در مورد وندالیسم ارایه شده اما متن کتاب روان نبوده و در قالب کتاب درسی دانشگاهی تنظیم شده است