معرفی و دانلود کتاب چکیده و نکات کلیدی زیست‌شناسی سلولی و مولکولی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چکیده و نکات کلیدی زیست‌شناسی سلولی و مولکولی

کتاب چکیده و نکات کلیدی زیست‌شناسی سلولی و مولکولی

و ضروریات مهندسی ژنتیک

۴.۱(از ۲۶ امتیاز)

معرفی کتاب چکیده و نکات کلیدی زیست‌شناسی سلولی و مولکولی

کتاب چکیده و نکات کلیدی زیست‌شناسی سلولی و مولکولی نوشته عباس بهادر و بهروز جوهری و اسعد آذرنژاد و مجید عسگری مجموعه آثار انتشارات اشراقیه است. نشر اشراقیه یک ناشر تخصصی است که در زمینه‌های پزشکی، داندان‌پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، علوم‌پایه، هومیوپاتی، فیزیک، ورزش و هنر فعالیت می‌کند.

کتاب چکیده و نکات کلیدی زیست‌شناسی سلولی و مولکولی یکی کتاب‌های تخصصی حوزه‌ی زیست‌شناسی است که با نگاهی تخصصی و کاربردی برای خوانندگان این حوزه نوشته شده است.

خواندن کتاب چکیده و نکات کلیدی زیست‌شناسی سلولی و مولکولی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب زیست شناسی را به تمام دانشجویان زیست‌شناسی سلولی مولکولی و مهندسی ژنتیک پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چکیده و نکات کلیدی زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۱۲/۱۳
فرمت کتابPDF

ساحل
۱۳۹۹/۱۰/۱۷

سلام ممنون از کتاب خوبتون ..ولی کاش برا کتابای درسی اجازه پرینت گرفتن میبود اینطور سخته درس خوندن رو گوشی این قابلیت رو بذارید لطفا .. و ما هم قول میدیم دست کسی ندیم و خودمون فقط استفاده کنیم..

زهرا
۱۴۰۳/۰۳/۰۷

به عنوان کسی که کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی و مولکولی داره و کتابهای با این عنوان زیاد خونده بعد از کتاب لودیش بهترین کتاب همین کتابه متن خیلی روون و آسونی داره و تمام نکات ضروری رو هم داره...بیشتر

Ali.m2
۱۴۰۱/۱۰/۲۰

یه کتاب جامع و فوق العاده با محتوای عالی و البته چینش صفحات و نگارش آراسته که منبع عالی برای کنکور ارشد و دکتری و همچنین برای مطالعه علاقمندان زیست شناسی سلولیه

کاربر 9151917
۱۴۰۴/۰۶/۰۴

عالی

آزمایشگاه تشخیص طبی اصول کلی، تکنیک‌ها و تفسیر نتایجتصویر جلد کتاب آزمایشگاه تشخیص طبی اصول کلی، تکنیک‌ها و تفسیر نتایج
عباس دادش‌پور (و دیگران)
کتاب مروری جامع بر تکنیک های سلولی و مولکولی رایج و پیشرفتهتصویر جلد کتاب کتاب مروری جامع بر تکنیک های سلولی و مولکولی رایج و پیشرفته
بهروز جوهری
اصول بیوشیمی راون (جلد اول و دوم)تصویر جلد کتاب اصول بیوشیمی راون (جلد اول و دوم)
لارنس ای. موران
بیوشیمی عمومیتصویر جلد کتاب بیوشیمی عمومی
حبیب الله ناظم
زیست شناسی تکوینی گیلبرت (جلد اول)تصویر جلد کتاب زیست شناسی تکوینی گیلبرت (جلد اول)
اسکات گیلبرت
ژنتیک مولکولی واتسون (جلد دوم)تصویر جلد کتاب ژنتیک مولکولی واتسون (جلد دوم)
جیمز واتسون
آنزیم شناسیتصویر جلد کتاب آنزیم شناسی
مرضیه قلاسی
مبانی ژنتیک جمعیتتصویر جلد کتاب مبانی ژنتیک جمعیت
سیداحمد سادات نوری
مقدمه ای بر کلونینگ ژن و آنالیز DNA (ویرایش هفتم 2016)تصویر جلد کتاب مقدمه ای بر کلونینگ ژن و آنالیز DNA (ویرایش هفتم 2016)
تی. ای. براون
ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس ۲۰۱۲تصویر جلد کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس ۲۰۱۲
ابو العباس
اصول علمی و عملی بیوشیمی بالینیتصویر جلد کتاب اصول علمی و عملی بیوشیمی بالینی
نغمه عباسی
مقدمه ای بر کلون سازی ژن ها و آنالیز DNA (بخش دوم)تصویر جلد کتاب مقدمه ای بر کلون سازی ژن ها و آنالیز DNA (بخش دوم)
تی. ای. براون
زیست شناسی تکوینی گیلبرت (جلد دوم)تصویر جلد کتاب زیست شناسی تکوینی گیلبرت (جلد دوم)
اسکات گیلبرت
مقدمه‌ای بر کلون‌سازی ژن‌ها و آنالیز DNAتصویر جلد کتاب مقدمه‌ای بر کلون‌سازی ژن‌ها و آنالیز DNA
ترنس اوستن براون
مهندسی پروتئینتصویر جلد کتاب مهندسی پروتئین
احمد آسوده
الفبای Real Time PCRتصویر جلد کتاب الفبای Real Time PCR
فاطمه واحدی
زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش (جلد دوم)تصویر جلد کتاب زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش (جلد دوم)
گروه مترجمین خانه زیست شناسی
زیست‌شناسی مولکولی پیشرفتهتصویر جلد کتاب زیست‌شناسی مولکولی پیشرفته