کتاب آموزش جامع bootstrap4
معرفی کتاب آموزش جامع bootstrap4
آموزش جامع bootstrap4 نوشته مسعود قدیمی کتابی است که طراحی سایت با نرمافزار bootstrap4 را آموزش میدهد.
این کتاب با مثالهایی ساده و توضیحات روان دوستداران دنیای طراحی سایت را با بوت استرپ ۴ آشنا میکند. خواننده با تمرین و مرور این کدها با دنیای ساده و زیبای بوت استرپ آشنا خواهد شد و این نکته قابل ذکر است که تمرین و نوشتن کدها بیشترین سهم را در یادگیری خواهد داشت.
خواندن کتاب آموزش جامع bootstrap4 را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمامی علاقهمندان به طراحی سایت و دانشجویان رشته نرمافزار کامویوتر را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آموزش جامع bootstrap4 و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آموزش جامع bootstrap۴ |
| حجم فایل کتاب | ۲۰.۵۴ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۶۲۲-۲۵۱-۲۰۳-۳ |
| تعداد صفحهها | ۱۶۱ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۰۰۰ تومان |
من نسخه چاپی این کتاب و کتاب css را مطالعه کردم در کل خوب بود ولی اگر در آخر کتاب تمرین هم داشت دیگر عالی بود
به نظرم برای علاقه مندان ، کتاب کاربردی و مناسبی است
کتاب جامع و خوبی بود
کتاب خوبیه درباره واکنش گرا کردن سایت در گوشی و .. بسیار کاربردی هست و در کل خوبه و به نظرم اگر مثالی جامع از کل مباحث در آخر کتاب مطرح میشد بسیار خوب میشد
در کل خوبه و تمامی کلاس های بوت استرپ را گفته فقط احساس کردم بعضی از تصاویر یک مقدار کوچیکه