کتاب خبرچینی موقوف
معرفی کتاب خبرچینی موقوف
کتاب خبرچینی موقوف نوشته جولیا کوک با ترجمه فرشته سادات وظیفه منتشر شده است. کتابی با تصویرگری جذاب برای آموزش به کودکان و والدین است. این کتاب به یکی از مهمترین عادتهای بچهها یعنی خبرچینی میپردازد
درباره کتاب خبرچینی موقوف
کتاب با ارائهی شیوه هوشمندانه، خلاقانه و بامزه برای معلمان و مشاوران به بررسی خبرچینیهای بی اندازه کودکان میپردازد. خبرچینیهایی که عمدتا زمان و انرژی کلاس را از بین میبرد و سبب از بین رفتن فرصت های آموزشی میشود و خشونت بین بچهها را هم افزایش میدهد. والدینی که همیشه درگیر خبرچینیهای کودک خود، چه در خانه، زمین بازی، فروشگاه و یا هر جای دیگری هستند میتوانند با مطالعه این کتاب کودکان خود را سرگرم کنند و آنها را با قوانین خبردار کردن آشنا کنند. پدر و مادری که علاقمند است به کودک خود در تشخیص تفاوت خبرچینی کردن و اهمیت دادن هشدار دارن کمک کند، می تواند از این کتاب کمک بگیرد.
در انتهای کتاب راه کارهای موثری در این حوزه برای پدرها و مادرها ارئه شده است. کتاب وقت مؤدب بودنه آموزشی است برای کودکان و والدین.
خواندن کتاب خبرچینی موقوف را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام والدینی که به دنبال راهی برای آموزش آسان به فرزندانشان هستند ضروری و مفید است.
اموزنده بود
عالی بود واقعن که آموزنده بود این کتاب رو دوست داشتم این کتاب دربارهی خبرچینی و قوانین اون بود ممنون ❤️از طاقچه که کتاب های خوبی برای ما میزاره من به نوسنده ی این کتاب تبریک میگم که برای ما
بسیار کتاب ضعیفی بود.ایده کتاب یه چیزی تو مایه های ایده لولوه که قدیم تر ها بچه ها را با آن می ترسوندند. حتی اگه تصمیم به خواندن این کتاب برای کودکتون رو دارید اول خودتون بخونید و بعد تصمیم
خبر چینی لل سلام
خیلی عالی ، گل باقالی
عالی بود خییلی اموزنده بود من توصیه میکنم حتما بخونید😷
عالی بود
خیلی خیلی خوب بود
به نظر من خیلی عالی خبرچینی رو توضیح داده بود
عالی بود ولی قبل از این که برای پایین سن ۷ سال بخوانید اول خودتان بخوانید و اگر یدی بچه ها نمی ترسن بخونید.