کتاب خبرچینی موقوف جولیا کوک + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب خبرچینی موقوف

کتاب خبرچینی موقوف نوشته جولیا کوک با ترجمه فرشته سادات وظیفه منتشر شده است. کتابی با تصویرگری جذاب برای آموزش به کودکان و والدین است. این کتاب به یکی از مهم‌ترین‌ عادت‌های بچه‌ها یعنی خبرچینی می‌پردازد

درباره کتاب خبرچینی موقوف

کتاب با ارائه‌ی شیوه هوشمندانه، خلاقانه و بامزه برای معلمان و مشاوران به بررسی خبرچینی‌های بی اندازه کودکان می‌پردازد. خبرچینی‌هایی که عمدتا زمان و انرژی کلاس را از بین می‌برد و سبب از بین رفتن فرصت های آموزشی می‌شود و خشونت بین بچه‌ها را هم افزایش می‌دهد. والدینی که همیشه درگیر خبرچینی‌های کودک خود، چه در خانه، زمین بازی، فروشگاه و یا هر جای دیگری هستند می‌توانند با مطالعه این کتاب کودکان خود را سرگرم کنند و آن‌ها را با قوانین خبردار کردن آشنا کنند. پدر و مادری که علاقمند است به کودک خود در تشخیص تفاوت خبرچینی کردن و اهمیت دادن هشدار دارن کمک کند، می تواند از این کتاب کمک بگیرد.

در انتهای کتاب راه کارهای موثری در این حوزه برای پدرها و مادرها ارئه شده است. کتاب وقت مؤدب بودنه آموزشی است برای کودکان و والدین.

خواندن کتاب خبرچینی موقوف را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای تمام والدینی که به دنبال راهی برای آموزش آسان به فرزندانشان هستند ضروری و مفید است.

otaku
۱۴۰۰/۰۷/۱۸

اموزنده بود

samira farahani
۱۳۹۹/۰۸/۳۰

عالی بود واقعن که آموزنده بود این کتاب رو دوست داشتم این کتاب درباره‌ی خبرچینی و قوانین اون بود ممنون ❤️از طاقچه که کتاب های خوبی برای ما میزاره من به نوسنده ی این کتاب تبریک میگم که برای ما

- بیشتر

۱۴۰۲/۱۰/۲۲

به نظر من خیلی عالی خبرچینی رو توضیح داده بود

Hana Moghadam
۱۳۹۹/۱۱/۱۸

عالی بود ولی قبل از این که برای پایین سن ۷ سال بخوانید اول خودتان بخوانید و اگر یدی بچه ها نمی ترسن بخونید.

۱۳۹۹/۱۰/۲۲

کتاب جالبی بود فقط اسم بچه ها اصلا قشنگ نبود