معرفی و دانلود کتاب هفته‌کاری چهار ساعته + خلاصه رایگان

انتشارات:
شادن پژواک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هفته‌کاری چهار ساعته

کتابچه هفته‌کاری چهار ساعته نوشته تیم فریس است که با ترجمه شاهین غفاری منتشر شده است. این کتاب آموزش می‌دهد که چگونه از کار روزانه خلاص شویم، هر جا دوست داریم زندگی کنیم و از ثروتمان لذت ببریم. این کتاب خلاصه‌ای کاربردی از کتاب هفته‌کاری چهار ساعته است.

درباره کتاب هفته‌کاری چهار ساعته

زندگی برای لذت بردن است و یک بار برای ما فرصتش پیش می‌آید پس باید حس خوب داشته باشیم و برای بیشتر شدن این حس خوب تلاش کنیم. یکی از چیزهایی که این حال خوب را از بین می‌برد تکرار کار روزانه در ساعت‌های خسته کننده و طولانی است. نتیجه این نوع کار ناراحتی و استرس منفی در شما است. این کتابچه سعی دارد به شما یاد بدهد چگونه نیازی نیست که هر ثانیه از روز را فعال باشید؛ بلکه، می‌توانید به سراغ گزینه دیگری بروید، گزینه‌ای که نه تنها نتایج شما را افزایش دهد، بلکه آن‌ها را چند برابر کند. این کتاب یک راهنمای عملی است برای بالا بردن بازده فردی و در عین‌حال پایین آوردن ساعت کاری. این کتاب به شما یاد می‌دهد از زندگی لذت ببرید و کار کنید.

خواندن کتابچه هفته‌کاری چهار ساعته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتابچه را به تمام کسانی که قصد دارند از زندگیشان بیشتر لذت ببرند و فرصت ندارند کتاب کامل را بخوانند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هفته‌کاری چهار ساعته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هفته‌کاری چهار ساعته
عنوان دیگر:چگونه از کار روزانه خلاص شویم، هر جا دوست داریم زندگی کنیم و از ثروتمان لذت ببریم
عنوان انگلیسی:The ۴-Hour Workweek
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی هفته‌کاری چهار ساعته

23Sphr
مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۰۲/۲۲

به نظر من یا متن روان نیست یا ترجمه بده یه کم نامفهومه کتاب یعنی باید چندین دور بخونی تا بفهمی منظور چیه.

بریده‌هایی از کتاب

qolamhoseinrad
- این خیلی مهم است که بر نقاط قوت خود تاکید کنید، نه اینکه دائماً در حال تعمیرِ نقاطِ ضعف خود باشید. به جای تعمیر دائمی سلاح‌های قدیمی، بر استفادهٔ بهتر از بهترین سلاح‌های خود تمرکز کنید.
MB.azarkaman
اگر آنچه می‌خواهید را بیش از حد لزوم بدست آورید، تبدیل به چیزی می‌شود که دیگر آن را نمی‌خواهید
qolamhoseinrad
اگر می‌خواهید در زندگی خود به شادکامی و خوشبختی برسید، باید ابتدا درک کنید که اولین چیز خوب برای داشتن یک زندگی خوب، هیجان است و این دقیقاً همان چیزی است که شما باید برای بدست آوردن آن تلاش کنید. لذا، به جای اینکه از خود بپرسید "چه چیز می‌خواهم؟"، باید سوال کنید "چه چیز به من هیجان می‌دهد؟"، پس، اهداف شما باید حول و حوش پاسخ این سوال تنظیم شود.