کتاب اردوان الاسرار به قلم شیک شبح
خواندن نظراتمعرفی کتاب اردوان الاسرار به قلم شیک شبح
مسلماً قبل هرچیزی سوال می پرسید چطور آدم از جلد سیزده شروع میکند نوشتن زندگینامهی آن هم یک فرد والا و عالا (مجبور به تغییر کلمه بودم زیرا که قافیه تنگ می نمود) و مالان ( مالان از ان لحاظ که مدام کسی که دیده نمیشود اما افسانه ها میگویند بوده و هسته، دارد شانههای جناب اردوان را از بچگی ماساژ میدهد و جناب اردوان یک فرد مدام در حال مالیده شدن هستند).
جناب اردوان یک بد بیاری است برای همه دنیا. آنقدر بد بیاری است که من دارم برایتان آن را مینویسم و خود این بدبیاری بدی است و اما همانند همهی کارهای تلخ و زهرمار والا اردوان، شیرینی دردناکی در خواندنش نهفته است. متاسفانه در جهان اشباح بر خلاف جهان انسانی عموما راست گرایان عادت دارند در نوشتههایشان از خویش تعریف کنند. این تفاوت فرهنگی را پوزش می طلبم.
نوشتن از خاطرات جناب اردوان کار سختی است. شروع سخت است. انتخاب سخت است، ادامه دادن دشوار تر. من همیشه وقتی میخواهم شروع کنم به نوشتن، یک قرص سیانور کنار دست خودم میگذارم، مدام به چشمهای جناب اردوان نگاه میکنم که در چه حالتی هستند. چون مرگ از محو شدن آسان تر است. شاید در آینده ی نه چندان دور بگویید من زیاد میگویم محو شدن، شاید میگویید من زیاد تکرار میکنم اما دلیلش ترس است، چون چیزهایی را میدانم که هیچکس نمیداند، هیچ کس حتی تصورش را هم نمیتواند و چون می دانم محو شدن چقدر ترسناک است.
مدیریت استراتژیک پروژه های ساخت
راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعیعلیرضا صنعت خواه
سرسختزهرا علیدادیان
رایگان
فقط اولش که میگه جناب اردوان یک فرد همیشه در حال مالیده شدن هستند 😂😂
کتاب جالبیه به نظرم نوشتن این کتاب و خلق این شخصیتا یه تخیل قوی میخواد البته حس میکنم یه تقلید یه کم متفاوت از شازده کوچولو باشه به نظرم با یه کم توضیحات بیشتر با یه کم تصویر سازی بهتر
حقیقت اینه که در این کتاب سعی شده در قالبی فانتزی شخصیت ها و خرده فرهنگ های زشت جامعه ی خودمون در قالبی لوس و مستهجن ارایه بشه. و از یک سری عقده ها رونمایی بشه. و از طرفی داستان
من ک با یک دفعه ک خوندم هیچی ازش نفهمیدم. راستش منو ی جورایی یاد کتاب شازده کوچولو انداخت اون روهم چندین بار خوندم تا ی چیزایی دستگیرم شد. شاید شازده کوچولو کتاب ساده ای ب نظر بیاد ولی
این کتاب بسیار عالی بود👌 وقتی آدم کتابی همچون این کتاب بنویسد و باز هم تلاش کند آخرش کتابی قشگ به وجود می آید😍 البته اگر این کتاب ادامه داشت خیلی بهتر بود😺 این کتاب را به همه توصیه می کنم👍 ممنونم از طاقچه
جالب بود ولی کاش روایتها روشن تر بودن .
ای کاش بلند تر بود یا ادامه داشت
کتاب قشنگیه.من که خوشم اومد. تصاویرش هم خنده داره😁ممنون آقای برزگر☺☺
ببخشید داستان این چیه
عرض سلام و خدا قوت خدمت نویسنده ی محترم. بهتون تبریک میگم سبک خاصی دارین که با دیگر نوشته ها بسیار متفاوته. نثر، دیدگاه و برخی جملاتتون برام جالب بود اما راستش خیلی نتونستم با کتاب ارتباط برقرار کنم و