کتاب لاستور، اسیدپاش
معرفی کتاب لاستور، اسیدپاش
داستانهای مجموعهی نبرد هیولاها اثر آدام بلید که عنوان اصلیاش Beast Quest است، در سرزمینی به نام «آوانتیا» اتفاق میافتد. جادوگری خوشنیت به نام «آدورو» در این سرزمین زندگی میکند و شش هیولا یعنی ارباب دریا، پیکانی در هوا، کوه رونده، جنگجوی شمالی، ارباب خاک و ملکهی حشرهها مامور حفاظت از این سرزمیناند.
پس از مدتی بر اثر جادوی مالول (جادوگر تاریکی) این ماموران شروع به نابودی سرزمینشان میکنند. در این میان پسری ۱۲ ساله به نام «تام» به همراهی «اِلنا»، با هیولاها میجنگند تا سرزمین را نجات دهند.
درباره کتاب لاستور، اسیدپاش (نبرد هیولاها، ششگانهی دهم، ارباب وحشیها)
موجود ترسناکی در مرداب زرد کمین کرده است! مالول هیولایی به نام لاستور، تیر اسیدی را خلق کرده است تا با تام بجنگد.این هیولای غول پیکر می تواند اسید پرتاب کند و او به دنبال تام است! آیا قهرمان ما آنقدر سریع است که موفق شود؟ آیا شما جرات دارید با تام همراه شوید؟ آیا شما می توانید از این نبرد جان سالم به در ببرید؟
خواندن مجموعه نبرد هیولاها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کودکان و نوجوانان علاقهمند به خواندن داستانهای پرماجرا و فانتزی را به خواندن مجموعه نبرد هیولاها دعوت میکنیم.
کتاب خیلی عالی بود نویسنده این کتاب خیلی خوب داستان را توصیف کرده و فکر میکنی همه ی اتفاقات برای خودت افتاده
عالی بود