معرفی کتاب کارنی ورا، کفتار بالدار (نبرد هیولاها، ششگانهی هفتم، دنیای گم شده؛ جلد چهل و دوم)
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کارنی ورا، کفتار بالدار (نبرد هیولاها، ششگانهی هفتم، دنیای گم شده؛ جلد چهل و دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | کارنی ورا، کفتار بالدار (نبرد هیولاها، ششگانهی هفتم، دنیای گم شده؛ جلد چهل و دوم) |
| موضوع | داستان کودک و نوجوانان |
| حجم فایل کتاب | ۲.۰۱ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۰۸۰۰۰۹۳ |
| تعداد صفحهها | ۱۱۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه نبرد هیولاها، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |
وای این کتابه😍 من نوجوون11-12ساله بودم چند تا جلد هاشو خریدم اون موقع واقعا زندگی کردم با کتاباش مجموعه ای هست داستانا در دنباله هم نیست شیش تا شیش تا نوشته میشه هر کتاب با بعدیش ربطی نداره اما یه روند کلی دارن با شیش کتاب...بیشتر
این کتاب معرکه است من قبل از اینکه این کتاب را بخوانم بچه ای با فکر های بچگانه بودم و نمی توانستم از خودم دفاع کنم ولی با خواندن این کتاب افکارم تغییر کرد تخیلاتم بیشتر شد وتبدیل به پسری...بیشتر
نههههه نقرهایییی