کتاب رعنا؛ جلد اول
معرفی کتاب رعنا؛ جلد اول
رعنا نام رمانی است که به قلم ناهید گلکار نوشته شده و در ۲ جلد به چاپ رسیده است.
خلاصه کتاب رعنا
رعنا نام شخصیت اول داستان ناهید گلکار است که قصه هم از زبان او روایت میشود. رعنا در خانوادهای مرفه زندگی میکند و به تازگی در دانشگاه قبول شده است. صمیمیترین دوست او مریم نام دارد که دختر خدمتکار خانه آنهاست. مریم و رعنا هر دو دانشجوی دانشگاه تهران هستند. رعنا همان روزهای ابتدای سال تحصیلی، عاشق یکی از همدانشگاهیهای خود به نام سعید میشود. روزهای پر فراز و نشیبی در انتظار رعناست، با کتاب رعنا ناهید گلکار همراه شوید تا از نثر ساده آن در کنار اتفاقات دور از انتظار و پیچیده داستان، لذت ببرید.
خواندن کتاب رعنا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب رعنا را به علاقمندان رمان فارسی پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب رعنا
اون روز تمام مدت چشمم به در بود و منتظر بودم ولی خبری از سعید نشد. حالم بهتر شده بود. از اینکه فکر میکردم دیگه سعید رو از دست دادمُ داشتم دیوونه میشدم. حالا امید مثل یک نور کوچیک توی قلبم روشن شده بود و وجودم رو گرم میکرد و به من شور زندگی میداد. انگار روزگار برای من طوری برنامهریزی کرده بود که جز به سعید به چیز دیگهای فکر نکنم؛ نه به مادر و پدرم و نه به آینده خودم! مسخ بودم و بی فکر. دست خودم نبود. دنیای من فقط یک کلمه بود و بس: خبری از سعید نشد؟ خبری از سعید نشد؟ نشد؟
وقتی مامان برگشت، به صورت من نگاهی کرد و گفت: قربونت برم، انگار مریم حالتو خوب کرده، یکم رنگ به صورتت اومده و میخندی؛ خداروشکر.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب رعنا، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.