کتاب من یک ارتشیام
معرفی کتاب من یک ارتشیام
کتاب من یک ارتشیام، مجموعه داستانهای رحیم کریمی، با موضوع جنگ، دفاع مقدس و دفاع از میهن است که توسط انتشارات صریر منتشر شده است.
دربارهی کتاب من یک ارتشیام
من یک ارتشیام یک مجموعه داستان با حال و هوای دفاع مقدس و با مضامین جنگ، میهندوستی، دفاع از خاک وطن و ایثار و شهادت و جانبازی در راه ایران است. رحیم کریمی نویسندهی کتاب من یک ارتشیام در داستانهایش، بیشتر از همه از حال و هوای فکری جوانان انقلابی نوشته است. این داستانها از شجاعت جوانان که بیباکانه به جبهههای جنگ رفتند و در مقابل دشمن، بدون هیچ اسلحهای و فقط با روحیهی مبارز و دلی سرشار از عشق به وطن با چنگ و دندان از کشورشان دفاع کردند، میگوید.
کتاب من یک ارتشیام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
من یک ارتشیام برای دوستداران داستانهای کوتاه فارسی با موضوع دفاع مقدس و جنگ، جذاب و خواندنی است.
جملاتی از کتاب من یک ارتشیام
علیزاده متعجّب نگاهش را از درب ورودی آسایشگاه که کورسوی نوری از شکاف باز آن بیرون میزد برگرفت و به من چشم دوخت. آرام بهگونهای شاید بخواهد کسی صدایش را نشنود گفت:
- چرا اینطور حرف میزنی؟! زیر دیپلم صحبت کن من هم بفهمم تو چی داری می گی. در ضمن مواظب باش حس میکنم حرفات بو داره! اگه این حرفا به گوش رؤسای ساواک و ضداطلاعات برسه معلوم نیست سر از کجا دربیاری. نجاتی معلومه کلّه ات بدجوری بوی قورمهسبزی میده.
با عصبانیت گفتم:
- مگه نمیبینی تو این دوسهروزه کارمون چیه؟ نمیبینی اسلحه مو نو گرفتیم سمت مردم خودمون. این گاردیا نه خدا حالیشونه نه پیغمبر خدا. علیزاده من دیگه تحمّلشو ندارم. نمی تونم رو مردم کوچه و خیابون اسلحه بکشم. اگه اینطور پیش بره یا از خدمت فرار میکنم و یا اینکه لغو دستور میکنم.
علیزاده اطراف را پایید و گفت:
- پسر نباید همچین کاری بکنی. تو آخرای خدمتته. اگه با این وضعیّت بخوای فرار کنی خواب کارت پایان خدمت رو هم نمیبینی.
- وجدانمو که نمی تونم به خاطر یک کارت بفروشم. هزار سال هم این کارتو نخواستم. چرا که نمی خوام قاتل مردم خودمون باشم.