کتاب تصویر عشق در آیینه زمان
معرفی کتاب تصویر عشق در آیینه زمان
تصویر عشق در آیینه زمان نام رمانی عاشقانه نوشته رقیه ذاکری مارکانی است.
خلاصه کتاب تصویر عشق در آیینه زمان
آمیرزا پیرمردی فرتوت تنها است که شصت سال پس از مرگ معشوش از ازدواج خودداری کرده و به عشق از دست رفتهاش وفادار مانده است و حالا بعد از خوابی که درباره نزدیک بودن مرگش دیده در آخرین روزهای زندگی از برادر معشوق ناکامش میخواهد او را هنگام مرگ در گور نرگس بگذراد.
وصیت آمیرزا انجام میشود و بعد از دفن او است که حاج رسول برادر نرگس به مرور خاطرات گذشته میپردازد تا با ماجرای عشق پر سوز و گداز محمد و نرگس در زمان جنگ جهانی دوم همراهمان کند.
خواندن کتاب تصویر عشق در آیینه زمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن تصویر عشق در آیینه زمان را به علاقهمندان به رمان های عاشقانه و تاریخی فارسی پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب تصویر عشق در آیینه زمان
مویه میکرد و زمین راحفر میکرد. و باصدای بلندحرف میزد
- نرگس اینجا سردش میشود، باید بخاری هم روشن کنم.
به خانهٔ پدرش برگشت و بخاری هیزمسوز اضافی را از داخل انباری برداشت و به اتاق خودآورد و آماده برای سوختن کرد.
- نرگس نمیذارم سردت شود.!
با خشم به گودال نگاه کرد و با حسرت گفت:
- بجای داماد، تو عروس زیبای مرا در آغوش خواهی گرفت.
با این اندیشه ضجه زد و همانند باز شدن سیلبند، گریه کرد، اشکهایش داخل گودال میریخت، درنگ را جایز ندانست از جا برخاست و پارچههای گلدوزی شده را روی طاقچهها پهن کرد و پردههای پنجره و در را نیز آویخت، زیبایی و سفیدی پارچه های سفید گلدوزی شده با نخهای قرمز و زرد و سبز و صورتی با سیاهی گودال کف اتاق و تلّی از خاکهای تیره منظره متناقضی ایجاد کرده بودند.
گودال نمور و تاریک، رقیب سرسختش شده بود، به جای او، با عروسش نرد عشق خواهد باخت. از شدت خشم و افسوس، با صدای بلندگریه کرد. میخواست صدای شیونش به گوش فلک برسد.
در خانهاش بشدت کوبیده شد، برادرش، مصطفی بود، با قیافهای اندوهگین گفت:
- مادرم از خانهٔ آقا، کسی را پی تو فرستاده است.
چشم از دهان برادر برنداشت، با گریه فریاد کشید: بنال! چه میخوای بگی؟
- نرگس تمام کرد، مرد!