کتاب دور زدن آزاد (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب دور زدن آزاد (خلاصه کتاب)
«دورزدن آزاد» کتابی در زمینه موفقیت است که به همت گروه گردآوری و ترجمه کتاب سبکتو برای علاقهمندان به این حوزه تدوین شده است. این کتاب را جمعی از نویسندگان «پادپُرس» نوشتهاند که در ادامه دربارهاش توضیح میدهیم.
خلاصه کتاب «دور زدن آزاد»
در کتاب «دور زدن آزاد» مجموعه ده تجربه مفید و آموزنده درباره تغییر جهت در مسیر زندگی را میخوانید و یادمیگیرید چگونه زندگیتان را در هر حالتی که هست همچون یک کشتی روی امواج دریا به سمت و سوی مقصد بزرگ خود هدایت کنید.
کتاب «دور زدن آزاد» برای چه کسانی مناسب است
اگر در مسیر زندگی دودل هستید و از کار و زندگی و رشته خود راضی نیستید، میکروکتاب «دور زدن آزاد» برای شما است تا با استفاده از تجربه افراد دیگری که در این مسیر هستند بتوانید انتخاب صحیح داشته باشید.
درباره «پادپرس»
«دور زدن دغدغهای است گریزناپذیر. بعید میدانم کسی تا کنون با این وسوسه یا تردید مواجه نشده باشد. دور زدن بیان خاصی از انتخاب راه است. سرِ دو راهی شما تردید میکنید که کدام راه؟ اگر کسی به ما اطمینان دهد که این راه به فلان نقطه دلخواه میرسد، سر به زیر انداخته و راه را ادامه میدهیم. اما هیچکس چنین اطمینانی نه میدهد نه میتواند بدهد. هیچکس جای من نیست که خواستههای من را بداند تا اطمینان دهد که آنها در مقصدِ این راه حاصل خواهند شد.»
والا تا اونجایی از کتابو که من خوندم، اون عزیزانی که بقول خودشون دور زدن، ایست کردن یا تغییر مسیر دادن، یا مجرد بودن یا اونقدری چپشون پر بوده که مهاجرت کنن و حالا نفسشون از جای گرم در میاد.
به شخصه معتقدم بدترین پیامد دور نزدن ها اینه که انسان آرزو و خواسته های واقعیشو فراموش میکنه. چون ,, خواسته ی قلبی خودش رو سرکوب کرده. اون وقته که میگن تو خودتم نمیدونی چی میخوای . پس پیشنهادم اینه به
توصیه میکنم کتابی عالی. ✌🏻 در واقع میگه هیچ وقت وقتتون رو صرف ماری که واقعا نه دوستش دارید و نه نیازی بهش دادید نکنید، زندگی شما ارزشمند تره.
سرگذشت افرادی که توی مسیر انتخابی زندگیشان مردد بودن و مصمم بودن و مسیرشان را تغییر دادن و یا با سالها افسوس فقط تماشاگر گذر عمرشان بودند. کوتاه،خلاصه و قابل تامل برای کسانی که توی دوراهی تصمیم هاشون هستند حتما
حقیقتاً کتاب خوبی بود، اما میتونست عالی باشه اگه از یکسری از تجربه هایی که برای افراد معدودی پیش میاد رو به این صورت برای جامع افراد نمی آورد . ولی در کل کمک خیلی خوبی میکنه بهتون اگه تو
عالی
کتاب جالبی نبود و کلی صحبت توش بود که همشونو یا خودت تجربه کرده بودی و یا از اطرافیانت شنیده بودی. در کل چیز جدیدی توش نبود.
سلام این کتاب را به تمام نوجوانانی که در مسیر انتخاب رشته ی تحصیلی و یا دانشگاهی و یا شغلی هستند پیشنهاد میکنم من خودم بعد از ۳۰ سال پس از بازنشستگی دوباره دارم از اول کار مورد علاقه ام
خیالی بود
بعضی قسمت های کتاب مفید بودن بعضی قسمت های کتاب بازی با جملات بود تغییر در بعضی چیزها مفید و در برخی جاها پاسخ جالبی ندارد نمی دانم چرا بعضی جملات کتاب ها و متن های نویسندگان مشابه هم هست