معرفی و دانلود رایگان کتاب جهاد و دفاع

جعفر حاجی کریم نظری
انتشارات:
انتشارات نظری

معرفی کتاب جهاد و دفاع

کتاب جهاد و دفاع کتابی به قلم جعفر حاجی کریم نظری است. این کتاب را انتشارات نظری چاپ کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

درباره‌ی کتاب جهاد و دفاع

کتاب جهاد و دفاع برای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطرات آسمانی شهدا و رزمندگان سلحشور انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی نوشته شده است. کتاب جهاد و دفاع پیام رشادت، فداکاری و از خودگذشتگی آنان را به نسل امروز و آینده منتقل می‌کند و در اشاعه، ترویج و تقویت این فرهنگ و حفظ ارزش‌های دوران دفاع مقدس می‌کوشد.

کتاب جهاد و دفاع را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب جهاد و دفاع برای افرادی که به خواندن خاطرات جنگ، رزمندگان و شهدا علاقه دارند، مناسب و خواندنی است.

جملاتی از کتاب جهاد و دفاع

جهاد، زره محکم و سپر مطمئن خداوند است.

تشبیه آن حضرت از جهاد به سپر و زره چه قدر جالب و زیباست زیرا همان طور که کار سپر ممانعت و جلوگیری از وارد شدن ضربه‌های دشمن به بدن است، کار زره نیز خنثی و بی‌اثر ساختن ضربه‌ها می‌باشد. جهاد نیز وظیفه پیشگیری و ممانعت ضربه‌های استکبار به پیکر جامعه اسلامی و هم مقاومت و ایستادگی در برابر تجاوزات آنان به حریم کشور را دارد و در نهایت ضربه‌ها و حمله‌های آنان را خنثی می‌نماید.

هر کشوری که روح «جهاد» در کالبد داشته باشد و جامه روحشان زره محکم و استوار و سپر دستانشان معنویت الهی باشد، روحیه ذلت و شکست در آنان راهی ندارد و تهاجم‌های قدرت‌ها، مستکبرین و توطئه‌های داخلی به آرمان‌های آن ملت مؤثر نخواهد بود.

خداوند برای مظلومان و محرومانِ تاریخ که از طرف زور مداران مورد اذیت و آزار قرار گرفتند و مدت‌ها در انتظار صدور فرمان «جهاد» و «مبارزه» بسر می‌برند، اجازه و فرمان «جهاد» را داده است تا برای حیثیت خویش به دفاع و مبارزه برخیزند، فرمانی که به دنبال آن وعده کمک و یاری و پیروزی داده شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جهاد و دفاع و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجهاد و دفاع
موضوعدفاع مقدس