معرفی و دانلود کتاب قاب گلدسته‌ها + خلاصه رایگان

انتشارات:
فاتحان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قاب گلدسته‌ها

«قاب گلدسته‌ها» خاطراتی از زندگی شهید سردار اسماعیل لجم اورک به قلم عیسی خلیلی است. اسماعیل لجم اورک از بازاریان و پاسداران شهر ایذه خطه خوزستان ایران بود.

«قاب گلدسته‌ها» حاصل چندین ساعت تحقیق و مصاحبه با مادر بزرگوار شهید؛ حاجیه‌خانم بی‌بی طلعت یاراحمدی، برادر شهید؛ فریدون لجم اورک و تعدادی از دوستان، هم‌رزمان و همکاران شهید در بازار است.

خلاصه کتاب «قاب گلدسته‌ها»

در کتاب «قاب گلدسته‌ها» با جوانی آشنا خواهید شد که در بیست و دو سالگی پا به عرصهٔ نبرد گذاشت و قبل از آن در شهر خود، یار محرومان و برادری برای یتیمان شهر بود. او درس آزادگی را از مولا علی (ع) آموخت و کلمه کلمهٔ نهج‌البلاغه در زندگی‌اش جاری بود.
شهید سردار اسماعیل لجم اورک در بیست وپنج سالگی در دژ الصخره و جزایر مجنون با تیری که به فرقش نشست، پر کشید و جزایر مجنون نقطهٔ پرواز او شد.

کتاب «قاب گلدسته‌ها» برای چه کسانی مناسب است؟

«قاب گلدسته‌ها» برای کسانی نوشته شده که به خواندن و دانستن درباره سرگذشت، زندگی و مبارزات شهدای جنگ تحمیلی و حال و هوای آن سال‌ها علاقه‌ دارند.

جملاتی از کتاب «قاب گلدسته‌ها»

«فصل تابستان بود، آفتاب کمرنگ و نه چندان داغ، خیمه‌اش را بزرگ و بی‌انتها می‌گستراند. آن تابستان بیشتر به بهار شبیه بود و طبیعت سرسبز و باغ‌های اطراف ما به ثمر نشسته بود. فصل انار و انگور بود. ما در دامن سرسبز طبیعت اطراف شهرستان ایذه در روستای رمه چر که از قراء شهرستان ایذه است، در منزلی کوچک که به‌صورت کپری و گلی بنا شده بود، زندگی می‌کردیم. خانهٔ کوچکی که سایبان آن برگ‌های درخت بلوط بود و هر روز با آوای خوش صلوات نامهٔ پدرش از خواب بیدار می‌شدیم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قاب گلدسته‌ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقاب گلدسته‌ها

۱۴۰۳/۱۱/۲۳

امیدوارم شرمنده شهدا نباشیم 🌷

خیابان جیغ ۷؛ هجوم معمولی ها
تامی دونباواند
چهار فصل سرگرمی برای تحرک و تندرستی (جلد سوم؛ سرگرمی های پاییز)
تریش کافنر
بازگشت
نیکلاس اسپارکس
کشمکش موثر
تیم اسکادر
حقوق انتخابات
جمعی از نویسندگان
آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری حل تست های معادلات دیفرانسیل بدون فرمول و محاسبات
گروه مولفان سنجش امیرکبیر
گوسفندان در فروشگاه