کتاب حی علی الجنون
معرفی کتاب حی علی الجنون
حی علی الجنون مجموعه شعری به قلم زینب قاسمی است.
این شعر را دپارتمان ادبیات انتشارات متخصصان چاپ و منتشر کرده است.
دربارهی کتاب «حی علی الجنون»
حی علی الجنون «پیش به سوی دیوانگی» مجموعهی اشعار و دلنوشتههای زینب قاسمی است. اشعار این مجموعه فضای احساسی و عاشقانهای دارد و با مقدمهی زیبا از نویسندهی کتاب آغاز میشود.
کلمهها، واژهها، هیچ وقت بهانه خوبی نبودند برای بیان دلتنگی. و من پیشکشی ندارم جز همین واژهها. ولی اگر آنها را هم نگوییم چه؟ قطعاً بدون کلمات، تحمل این زندگی سختتر میشود.
و من حالا با همین کلمات برایت میگویم از این زندگی. اینکه چقدر بیرحم است و سخت میگذرد، فصل به فصل این دلتنگی...
کتاب «حی علی الجنون» را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب حی علی الجنون «پیش به سوی دیوانگی» برای افرادی که علاقه به مطالعهی اشعار معاصر با فضای عاشقانه و احساسی دارند، مناسب است.
دربارهی زینب قاسمی
زینب قاسمی نویسندهی کتاب حی علی الجنون ۱۸ سال دارد و در حال گذراندن آخرین سال دبیرستان است. او از دوران راهنمایی به نوشتن و سرودن شعر روی آورده است و این کتاب مجموعهای از آثار اوست که در طول مدت شش ماه جمعآوری و برای چاپ آماده شدند.
جملاتی از کتاب «حی علی الجنون»
تو فهمیدی دوستت دارم
این شوق تسلیم تو بودن
همین هم مرا شکست داد
و من با چه عشقی این زانو زدن
مقابل تو را میپذیرم
جمعه را دستِ کم نگیر جمعه هجمه دلتنگیِ تمام طول هفته است که یکباره به انفجار میرسد جمعه دردها را به رخ میکشد درد دوری ، دردِ نبودن... 🍂🍂🍂 چشمانت را ببند خودت را به باد خیالات بسپار تا یادت بروند هرآنچه قرار بود میبود اما نبود هر انچه قرار