کتاب چشمان بیدار
معرفی کتاب چشمان بیدار
چشمان بیدار نوشته یوسف یزدیانوشاره از مجموعه سرآمدان علم و ایثار، زندگینامهٔ داستانی شهید عینالله دهرابپور است.
مجموعه سرآمدان علم و ایثار به سرگذشتنامههای شهدای دانشجو و اصحاب دانشگاه در دوران هشت سال دفاع مقدس میپردازد.
خواندن کتاب چشمان بیدار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به ادبیات پایداری و دفاع مقدس و سرگذشتنامههای شهدا
جملاتی از کتاب چشمان بیدار
روزهای آخر آذرماه بود. دلشورهٔ عجیبی به جانم افتاده بود. در افکار پریشانی غرق شده بودم. تنهای تنها در اتاق چهار نفری خوابگاه دانشسرای عشایری دختران شیراز نشسته بودم به کلنجار رفتن با خود. فکر میکردم در این سه ماه که از عزیزانم دور بودهام، آنها چه میکردهاند؟ الآن چه میکنند؟ به پدر و مادرم فکر میکردم که با مسائل و مشکلات کوچ و رفتن به قشلاق گچساران چگونه روبهرو شده بودند. به عبدالکریم فکر میکردم که در کار چرای احشام و بالا و پایین دویدنهایش در کوه و کمر و دشت و جنگل به دنبال گوسفندان در چه حالی است؟ چقدر ناراحت بودم از اینکه با وجود هوش و استعداد سرشارش، مدرسهٔ عشایری بهطور مرتب در منطقه تشکیل نشده تا تحصیل پشت سر هم و منظمی داشته باشد. دوری محمدرحیم و عینالله آزارم میداد. به یاد روستای سرسبز و رؤیایی نلوسه و مردمان با صفایش افتاده بودم. به این فکر میکردم ای کاش مثل پارسال در نلوسه در کنارشان بودم و کمککارشان در خانهداری و آموزش به بچههای مدرسه. به عینالله میاندیشیدم با آن استعدادهای درخشانش که
مایهٔ تحسین همگان شده بود، ولی حالا در کنارش نبودم تا تشویقش کنم بیش از پیش از نعمت خدادادی هوش و قریحهاش استفاده کند. چه مایه دوست داشتم او را دوباره در پوشش زیبای کردی ببینم که شالش را محکم به کمر بسته و دستار خطخطی منگولهدار بر سر، در بین کلاس سومیهای مدرسهٔ نلوسه نشسته و مثل بلبل درس پس میدهد.
موضوع کتاب خاطرات دلنشینی از کودکی تا نوجوانی شهید عین الله دهراب پور هستش . این شخص یک نخبه منحصر به فرد بود که بخاطر خدا ، بورسیه تحصیلی رو رها کرد و پر کشید . خیلی بااخلاق و خاص