معرفی و دانلود کتاب من خانواده ام را دوست دارم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب من خانواده ام را دوست دارم

کتاب من خانواده ام را دوست دارم

۴.۰(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب من خانواده ام را دوست دارم

این کتاب آموزشی و فعالیت‌محور، کودکان و خردسالان را با اعضای مختلف خانواده آشنا می‌کند و در کنار آن مفاهیم اعتقادی و اخلاقی و معرفتی را با زبانی ساده به آنها منتقل می‌کند.

فعالیت‌های مختلفی مثل نقاشی، نامه‌نگاری و عکس گرفتن با اعضای خانواده، به کودک صله رحم و ارتباط حضوری بیشتر با اعضای خانواده‌ را آموزش می‌دهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من خانواده ام را دوست دارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن خانواده ام را دوست دارم

feeda .14
۱۴۰۱/۱۱/۰۲

قشنگ بود

۱۴۰۱/۰۱/۱۴

ببخشید منظورتون رو نمیفهمم اما من که خیلی از این کتاب خوشم اومد وخیلی زود خریدمش

داستان‌هایی از زندگی امام علی (ع)؛ جلد سومتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام علی (ع)؛ جلد سوم
محمود پور وهاب
داستان‌هایی از زندگی امام حسن عسکری (ع)تصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام حسن عسکری (ع)
محمود پور وهاب
آموزش مفاهیم دینی به خردسالان؛ کتاب راهنمای آموزش کاردستی (برای مربیان مهدهای کودک)تصویر جلد کتاب آموزش مفاهیم دینی به خردسالان؛ کتاب راهنمای آموزش کاردستی (برای مربیان مهدهای کودک)
انتشارات لک لک
داستان‌هایی از زندگی امام حسین (ع)؛ جلد پنجمتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام حسین (ع)؛ جلد پنجم
مأموران تفکیک زبالهتصویر جلد کتاب مأموران تفکیک زباله
هوانگ پی شو
داستان‌هایی از زندگی امام رضا (ع)؛ جلد دهمتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام رضا (ع)؛ جلد دهم
سه فندق گمشدهتصویر جلد کتاب سه فندق گمشده
کلر ژوبرت
داستان‌هایی از زندگی امام هادی (ع)؛ جلد دوازدهمتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام هادی (ع)؛ جلد دوازدهم
فرزند کعبهتصویر جلد کتاب فرزند کعبه
محسن نعما
دعوت مردی که راست می‌گفت؛ داستان مباهله برای بچه‌هاتصویر جلد کتاب دعوت مردی که راست می‌گفت؛ داستان مباهله برای بچه‌ها
ابراهیم حسن بیگی
سبز کوچولوتصویر جلد کتاب سبز کوچولو
زهره کافی
یک داستان تخیلی با مفهوم قرآنی؛ ماجرای سیب قرمزتصویر جلد کتاب یک داستان تخیلی با مفهوم قرآنی؛ ماجرای سیب قرمز
کلر ژوبرت
امام کاظم علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۹)تصویر جلد کتاب امام کاظم علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۹)
زهرا عبدی
مدیریت و رهبری مدارس (نظریه و عمل مبتنی بر رویکردهای اسلامی)تصویر جلد کتاب مدیریت و رهبری مدارس (نظریه و عمل مبتنی بر رویکردهای اسلامی)
بیژن عبدالهی
صورتت مثل گل استتصویر جلد کتاب صورتت مثل گل است
مجید ملامحمدی
۵۵ نکته تشویقتصویر جلد کتاب ۵۵ نکته تشویق
مقصود نعیمی‌ذاکر
تربیت از منظر قرآن و سنتتصویر جلد کتاب تربیت از منظر قرآن و سنت
فاطمه مکاریان
شکوفه‌های باغ بندگی: شیوه‌های انتقال مفاهیم دینی به کودکان پیش‌دبستانیتصویر جلد کتاب شکوفه‌های باغ بندگی: شیوه‌های انتقال مفاهیم دینی به کودکان پیش‌دبستانی
عبدالاحد اسلامی