کتاب کلمات المیزان
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلمات المیزان
«کلمات المیزان» یکی از کتابهای مجموعه «از نگاه المیزان» مدرسه دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه تهران است. این مجموعه سعی دارد با فراهم آوردن پژوهشهای گسترده و جامعی درباره مبانی و روشهای تدبر در قرآن در راستای تولید و تبیین علم مبتنی بر قرآن و البته سیره و روایات اهلبیت عصمت و طهارت علیهمالسلام گام بردارد.
برای تدوین این آثار، ابتدا موضوعات متعدد و کلیدی از تفاسیر احصاء گردیده و سپس مطالب در چهار حوزه قرآن و امام، هستی، انسان و جامعه دسته بندی شده است.
در این مجموعه، موضوعات مورد بررسی در کتابهای مختلف از منظر تفسیر المیزان مطرح شده و به صورت یکپارچه ارائه میگردد. این کتابها که مسایل مختلف دینی را از نگاه تفسیر المیزان مطرح می کنند، نقش محوری در سیرهای مطالعاتی ویژه دانشجویان و طلاب دارند.
تدبر در هستی؛ تدبر در اسماء
احمدرضا اخوت
باورهایی برای پایداری؛ باورهایی برای پایداریمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
شرح فقراتی از دعای افتتاحعلامه سید محمدحسین حسینی طهرانی
ولایت؛ ایجادکنندهی فرایند هدایتاحمدرضا اخوت
راههای نزول رحمت؛ سُوَر مبارکهی حوامیممدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
تدبر در هستی؛ تدبر در کتاباحمدرضا اخوت
جلوههای قداست در زندگی؛ سوره مبارکه مسبحاتمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
بهرهمندی از بهترین نعمتها؛ سورههای نحل، انبیا، فرقان، زمر، یس و واقعهمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
چهل اقدام در صالحسازی اعمال مبتنی بر قرآن و روایات اهل بیت علیهمالسلام با رویکرد صدقگزینیاحمدرضا اخوت
مهارتهای فهم قرآنمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
استحکام درونی؛ سورههای انفال، توبه، محمد، فتح، احزاب، نورمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
جلوههای حسن در آفرینشمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
علم، ثمرهی تقوا؛ سورهی مبارکهی بقرهمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
حقایقی از هستیمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
شاکلهی جریان؛ سبک زندگی کوثرانهاحمدرضا اخوت
تفصیل هدایت در زندگی؛ سورههای جزء ۲۹ و ۳۰مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
زندگی توحیدی؛ سورههای یونس، هود، یوسفمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
ذکر و ملکوت؛ سورههای اعراف، میم، صمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
روش های تدبر سوره های مدنی؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۷)احمدرضا اخوت
علم برآمده از روبرو شدن با اثر شیءاحمدرضا اخوت
علم برآمده از یافتن بیاناحمدرضا اخوت
فاطمیات؛ ذخیره های امت ساز و تکیه گاه های امامتاحمدرضا اخوت
جمعه، مدرسه جریان سازی رحمت و قرب و رضایتاحمدرضا اخوت
من نسخه نمونه را مطالعه کردم و بعد نسخه کامل را خریدم .نسخه کامل باز نمی شود.