معرفی و دانلود کتاب زیرکی در میدان انتخاب؛ چهل میدان در رویارویی با تضادها به دور از افراط و تفریط + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب زیرکی در میدان انتخاب؛ چهل میدان در رویارویی با تضادها به دور از افراط و تفریط

کتاب زیرکی در میدان انتخاب؛ چهل میدان در رویارویی با تضادها به دور از افراط و تفریط

نوع کتاب
۴.۵ امتیاز(از ۱۹ رأی)
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب زیرکی در میدان انتخاب؛ چهل میدان در رویارویی با تضادها به دور از افراط و تفریط

در زندگی موقعیت‌هایی پیش می‌آید که لازم است بین دو چیز متضاد، انتخاب کنیم. از طرفی باید قاطع باشیم و در عین حال، منعطف، با برنامه‌ باشیم ولی سخت و شکننده هم نباشیم، امیدوار باشیم ولی با دغدغه هم باشیم و ...اینها میدان‌های انتخابی هستند که اغلب به دلیل ناتوانی‌مان در تشخیص آنها به افراط یا تفریط گرفتار می‌شویم و البته زینت عمل به دست شیطان هم در همین میدان‌ها جلوه‌ می‌کند. شناخت و شناساندن این میدان‌ها و تشخیص تعادل در آنها یکی از مهم‌ترین وظایف عبادی ماست. روایات اهل بیت علیهم السلام کسی را که چنین توانی دارد، فردی بافراست و زیرک معرفی می‌کنند و اساسا بالا بودن قدرت بصیرت هر کسی را از این ناحیه می‌سنجند. شناخت این میدان‌ها برای هر کس می‌خواهد به توفیق ربّانی دست یابد ضروری است و به ویژه برای کسانی که عهده‌دار مسئولیتی ولو در سمت برادری، مادری و پدری هستند توصیه می‌شود. این کتاب که در ادامه کتاب چهل اقدام در صالح‌ساری اعمال قرار نوشته شده، در صدد است تا چهل میدان زندگی را که زیرکی انسان مؤمن در آن محک می‌خورد، شناسایی کند و با توجه به روایات حضرت امیر علیه السلام توفیق رویارویی صحیح و به دور از افراط و تفریط در این میدان‌های انتخاب را به ما بدهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زیرکی در میدان انتخاب؛ چهل میدان در رویارویی با تضادها به دور از افراط و تفریط و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابزیرکی در میدان انتخاب؛ چهل میدان در رویارویی با تضادها به دور از افراط و تفریط
موضوعکلیات اسلام، حدیث، اخلاق اسلامی
نویسندهاحمدرضا اخوت
انتشاراتانتشارات قرآن و اهل بیت نبوت(ع)، ناشر آثار مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (ع)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۳/۱۳
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۶.۲۷ مگابایت
تعداد صفحه‌ها۱۴۴ صفحه
قیمت کتاب۵۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

فاطمه تقی زاده
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۵/۰۹

این کتاب میخادبه ما یاد بده چه جوری متعادل باشیم. یک آرمان واقعی برای یک انسان. به نظرم واقعا خیلی خوب ، خیلی خوب گیرهای ذهنی رو توضیح داده و انتخاب ها و مدیریت زندگی رو راحت تر و معقولتر...بیشتر

۰
کاربر ۲۶۶۷۱۱۴
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۱۰/۰۴

کتاب عالی و لازمیست

۰
موجا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۶/۲۹

کتاب خلاصه و روانی است و دغدغه های روزمره انسان در حفظ تعادل رو بسیار زیبا شناسایی و عنوان کرده، از منظر دسته بندی ارزشمنده ولی از نظر ارایه راه حل خیلی جامع عمل نکرده، روایت های مرتبط رو ارایه...بیشتر

۰
s.m.kazem seifi
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۱/۱۳

فوق‌العادس

۰

بریده‌هایی از کتاب

منتظر طلوع
۹
قال علی علیه‌السلام: اجْعَلُوا کلَّ رَجَائِکمْ لِلَّهِ سُبْحَانَهُ وَ لَا تَرْجُوا أَحَداً سِوَاهُ فَإِنَّهُ مَا رَجَا أَحَدٌ غَیرَ اللَّهِ تَعَالَی إِلَّا خَابَ. تمام امید خود را از برای خدا- که پاک است او- قرار دهید و به کسی غیر از او امیدوار نباشید زیرا به طور حتم هر کس به غیر او امید داشته باشد ناامید شده است.
منتظر طلوع
۲
هنر انسان، زندگی در بین تضادها و تصمیم‌گیری به موقع در محل‌های انتخاب است.
کاربر ۱۰۹۶۰۴۴
۲
به دلیل وجود حبّ دنیا گوش‌ها از شنیدن حکمت و قلب‌ها از نور بصیرت ناتوان‌اند.
منتظر طلوع
۱
ادب عبودیت اقتضا می‌کند برای دستیابی به مقاصدی که داریم به اسباب رجوع کنیم و از آن مهم‌تر کارکرد اسباب را از خدا بدانیم و بدانیم بدون اذن او هیچ سببی اجازه اثرگذاری ندارد. بر این اساس تنها به خدا توکل کنیم. در این صورت معنای توکل رجوع به اسباب به دلیل امر خدا برای توجه به آنها و نیز اعتقاد به اثرگذاری آنها به اذن خداست.
علیرضا
۱
تنها او را مدبر و ربّ عالم بدانیم. او ما را در هیچ حالتی رها نکرده و در هیچ لحظه‌ای عنایتش را از ما بر نمی‌دارد و ما نیز بدون اذن او نمی‌توانیم از هیچ چیزی استفاده کنیم و هیچ چیز نیز نمی‌تواند بدون اذن او به ما فایده‌ای ببخشد.
چڪاوڪ
۱
وقتی با شنیدن خبرهای خوب و انجام اتفاقات جالب خوشحال نمی‌شویم و یا به هیچ وجه غم و اندوهی در ما راه پیدا نمی‌کند حتی وقتی ظلم ظالمی را می‌شنویم، معلوم است که از حالت اعتدال خارج شده‌ایم.
تفکر نفس
احمدرضا اخوت
پرورش تفکر قرآنی
احمدرضا اخوت
روش های تدبر سوره ای؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۴)
احمدرضا اخوت
سیر شکوفایی امت؛ نازل کننده رحمت، فضل و احسان (جلد سوم)
احمدرضا اخوت
روش های تدبر کلمه ای؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۳)
احمدرضا اخوت
روش های تفکر در قرآن؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۲)
احمدرضا اخوت
روش های تدبر سوره های مکی؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۶)
احمدرضا اخوت
پرورش تفکر بنیادی
احمدرضا اخوت
تفکر امّی؛ پایه‌ای‌ترین توان دریافت حقایق
احمدرضا اخوت
فلق؛ طلوع اثر
احمدرضا اخوت
نظام‌سازی خیر
احمدرضا اخوت
اصول و مهارت‌های شادکامی مبتنی بر قرآن و روایات
فاطمه فیاض
نظام‌سازی توحیدی شهر و جامعه؛ سند خانواده
احمدرضا اخوت
روش های تدبر سوره های مدنی؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۷)
احمدرضا اخوت
روش های تدبر ادبی کلام و اجزای آن؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۸)
احمدرضا اخوت
ناس؛ مواجهه‌ی انسان با لقاء و القاء اثر
احمدرضا اخوت
گزیده‌ای از روش‌های تدبر در قرآن
احمدرضا اخوت
چهل اقدام در صالح‌سازی اعمال مبتنی بر قرآن و روایات اهل بیت علیهم‌السلام با رویکرد صدق‌گزینی
احمدرضا اخوت
شکوفایی تفکر نوجوانان
هانی چیت چیان
مبانی و مهارت های تفکر پرسشی براساس آیات و روایات اهل بیت (ع)
احمدرضا اخوت