کتاب رمان مصور آخرین داستان طلوع جمشید (جلد ۲)
معرفی کتاب رمان مصور آخرین داستان طلوع جمشید (جلد ۲)
- با توام جمشید از چه خیره ماندهای؟
- این نور، این جادو است
- جادو نیست جمشید هدیه است هدیهای از وجود خودت. بگیرش.
و این گونه فره ایزدی از میان همه آفریدگان نخستین، به جمشید بخشیده میشود تا مردمانش را هنر و صنعت بیاموزد و آنها را برای مقابله با ملکوس، دیو سرمای سخت و کشنده که در راه است آماده کند.
ملکوس نزدیک است و مردان جمشید توان ساختن دژ جمکرد را ندارند از سوی دیگر سیتور برادر جمشید در تلاش است تا او را به سازش با ملکوس وا دارد اما جمشید رسالت بزرگی دارد، او برگزیده شده تا ناجی مردمانش باشد برای همین تصمیم میگیرد تا برای ساختن دیوارهای جمکرد، دیوان را هم به خدمت بگیرد.
داستان نخستین روزهای پادشاهی جمشید شاه افسانهای ایران و بنیانگذار نوروز باستانی را در این رمان دنبالهدار مصور اثر ارزشمند اشکان رهگذر ببینید و بخوانید.
چرخه دوم این اثر با عنوان «جمشید؛ غروب» که به زودی منتشر خواهد شد، روایت انحطاط پادشاهی جمشید است و پایان این داستان در واقع با ابتدای قصه انیمیشن «آخرین داستان»، کاری از همین نویسنده و همکارانش پیوند میخورد. چرخه سوم نیز مجموعهای دو جلدی است متکی به انیمیشن «آخرین داستان» که رازهای بسیاری را فاش خواهد کرد.
عالی🤟
😮چقدر عجیب غریبه! 😕 ولی باحاله😊
خیلی عالی و خوب بود، خط داستانی خیلی خوب پیش میره و منتظرم تا فیلمش هم که تکمیل کننده ی سه جلد هست بیاد و ببینمش
زیبا و جذاب. خیلی خوشحالم که کمیک های اساطیر ایرانی میخونم. لطفا ادامه بدین
خیلی خیلی عالی من فیلم شم دیدم خیلی خوبه
بابا طاقچه ایلیارو دو جلدیشو آوردی جمشید هم دوجلدیشو بیار الان چند سال از چاپ دوجلدیش میگذره بزارش دیگه
باحال می باشد
چقدر اون لحظهی کشته شدن ملکوس توسط جمشید آدم رو یاد زمانی که آفریدون از جان ضحاک میگذره میندازه. حق بود👌
زیباست.
عالیه من جلد چاپیش هم دارم یعنی به زور گیر آوردم ولی نمیشه از این کتاب ها گذشت