کتاب راﻫﺒﺮدﻫﺎی ﭘﺪاﻓﻨﺪ ﻏﯿﺮﻋﺎﻣﻞ
خواندن نظراتمعرفی کتاب راﻫﺒﺮدﻫﺎی ﭘﺪاﻓﻨﺪ ﻏﯿﺮﻋﺎﻣﻞ
پدافند غیرعامل با مفهوم مجموعه اقدامات غیرمسلحانه که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیبپذیری، تداوم فعالیتهای ضروری، ارتقاء پایداری ملّی و تسهیل در مدیریت بحران در مقابل تهدید و اقدام دشمن، از اهمیت ویژهای برخوردار است و با توجه به اصول و مبانی آن باید در تمامی سطوح صورت پذیرد و آموزش این مفاهیم در دورههای مختلف جامعه سبب آشنایی آحاد مردم و گسترش فرهنگ پدافند غیرعامل خواهد شد. با نگاهی گذرا به تاریخ زندگی بشر دریافت میشود که پدافند غیرعامل همواره با بشریت بوده و بشر همواره به دنبال راهکاری برای دفاع از خود بوده است و هر گروه، دسته و کشوری که توانسته در این زمینه بیشتر اقداماتی را انجام دهد، کمتر در معرض آسیب و تخریب قرار گرفته است. از این میان نمونههایی همچون دیوار چین یکی از نمونههای پدافند غیرعامل است و یا نمونۀ دیگر آن کشور سویس است که باتوجه به عدم حضور در هیچ جنگی و بیطرف بودن بالاترین اقدامات را انجام داده است. کشور ما ایران همواره مورد تهدید همسایگان بوده و از گذشته تاکنون نیز اقدامات خوبی در زمینۀ پدافند غیرعامل انجام شده است امّا در عصر حاضر و با توجه به نقش مؤثر نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقۀ غرب آسیا و نگرانی قدرتهای استعماری از گسترش تفکرات استکبارستیزی همواره مورد تهدید است و وضعیت کشورهای همسایه نیز تأکید بر این نظریه است به همین دلیل درسالهای اخیر شاهد تأکیدات ویژۀ رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای بوده و راهبردهای معظم له راهگشایی بسیار سودمند در این زمینه بهشمار میرود. از طرفی تغییر در شیوههای تهاجم دشمن و مبتنی شدن آن بر۵ حلقۀ واردن و حمله به زیرساختها و نیروهای غیرنظامی سبب میشود تا جامعه نیز آمادگی در مقابل حملات دشمن را داشته باشد. پس از سالها تحقیق، تدریس و جلسات سخنرانی در زمینۀ پدافند غیرعامل بر آن شدیم تا علاوه بر جمعآوری مطالب موجود در این زمینه، تجارب راهبردی و عملی خود را نیز در این راستا ارائه دهیم و راهکارهایی ساده و عملی را در این زمینه منتشر و گامی هر چند کوچک در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای) ارائه نمائیم. ویژگی این کتاب به نسبت دیگر منابع موجود ارائهای ساده و قابل فهم و همچنین وجود راهکارهایی ساده و قابل اجراء است و امید است اندیشمندان گرانقدری که این اثر را مطالعه مینمایند ما را از نظرات سازنده و ارزشمند خود مطلع سازند.
تمشک سیاه![]()
ظرفیت شبکه های اجتماعی در بازاریابی گردشگری مجازیعلیرضا بای
مهارت های ارتباطی در مدیریت ورزشایندو بورا
برآمدن و زوال سپیدجامگان شمالشعبانعلی فضلی
شناخت هوش مصنوعی برای مدیرانمالای ا. اوپادهیای
کتاب جامع و خوبی در زمینه پدافند غیرعامل می باشد و به نسبت دیگر کتاب ها در این حوزه از انسجام بهتر و ارائه مفاهیم قابل درک بیشتری استفاده شده است.