٪۲۰
کتاب حقوقشناسی؛ دیباچهای بر دانش حقوق
محمدحسین ساکتانتشارات:
نشر ثالث٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب حقوقشناسی؛ دیباچهای بر دانش حقوق
کتاب «حقوقشناسی» دکتر محمدحسین ساکت درآمدی است بر دانش حقوق که پیش از مطالعه هر کتاب حقوقی باید آن را خواند.
حقوقشناسی از شناختِ اجمالی و کلّی اصول و مبانی نخستین و آغازین سخن میگوید که برای پژوهش و بررسی در رشتههای گوناگونِ حقوق بدان نیازمندیم.
به سخن دیگر، از آنجا که دانش حقوق، مانند دیگر دانشها، دارای اصطلاحات فنی و عبارتهای ویژه و گه گاه پیچیده و چند پهلوست، ناگزیریم برای دریافت بهتر و درستِ ادبیات حقوقی و کاربرد آن، راه و روشی پیدا کنیم. این کار، از رهگذرِ «حقوقشناسی» انجام شدنی خواهد بود.
در حقوقشناسی از دو جُستار جداگانه ولی وابسته به هم گفتگو به میان میآید: نظریه حق و مفهوم حقوق. بدین گونه، آگاهی از آنچه به گوهر، سرشت، مفهوم و نظریهپردازیهای دو اصطلاحِ «حق» و «حقوق» بستگی و پیوستگی پیدا میکند، در بستر باز و گسترده حقوقشناسی جا میگیرد.
این کتاب به ماهیت و چیستی و جایگاه دانش حقوق، تفسیر قواعد حقوقی، منابع حقوق، نظامهای حقوقی و دیگر مبانی و تعاریف علم حقوق میپردازد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب حقوقشناسی؛ دیباچهای بر دانش حقوق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | حقوقشناسی؛ دیباچهای بر دانش حقوق |
| فرمت کتاب: | EPUB |
| حجم فایل کتاب: | ۲۱.۷۳ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۶۴۵ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۵۸۰۰۰ تومان |
حقوق اساسی، آداب مشروطیت دول![]()
محمدعلی فروغی
ماکس وبر و جامعهشناسی اقتصادیریچارد سوئدبرگ
کاربردی ترین اصول فقهی و حقوقیابوذر گلزاری
حقوق مللفریدریش زالفلد
لیبرالیسم و قرن بیستمدومنیکو لوسوردو
جایگاه و صلاحیت های دیوان عدالت اداری در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایرانمیلاد قطبی
قانون نحوهی اجرای محکومیتهای مالیشهلا رضایی
دانستنیهای حقوقی خانوادهعلی باقری
مقدمهای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریمحسین صادقی
آزادسازی و عملکرد اقتصادیموسی غنینژاد
تفسیر اصولی قانون مدنیسعید بیگدلی
اندیشه آزادی: نگاهی از منظر اقتصاد سیاسی به تجربۀ ایران معاصرمحمد طبیبیان
دعاوی حقوقی چک و سفته به زبان سادهبهروز سلطانی
اقتصاد سیاسی، جنگ و انقلاب؛ بررسی سیر دگرگونی در منطقه خلیجفارسانوشیروان احتشامی
مجموعه پرسش های عامیانه حقوقیعلی باقری
نکات آزمونی قانون یار تجارتمحمدرضا مرادی
دویست قاعده فقهی و حقوقی کاربردیداوود صادقیان
مجموعه قوانین آیین دادرسی (در امور مدنی)مرکز مطبوعات و انتشارات قوه قضاییه
داستان ایدئولوژی و ایدئولوژی ستیزی در ایرانرضا علیجانی
نظام وصیت در حقوق ایران و اسلامعباس خواجه پیری
از پیدایش روم (کتاب نخست)![]()
تیتوس لیویوس
پسر اسرارآمیزشهانامری مک کینن
مارماهیرسا احساس
تا آخرین ساعتتراودل یونگه
در باب جمهوری و در باب قوانینمارکوس تولیوس کیکرو (سیسرون)
جهش عظیماستیون رادلت
میراث فرهنگی سغدیان در جاده ابریشمگریگوری ل. زمنوف
بحران ایران و آغاز جنگ سردبنجامین اف. هارپر
انقلاب مشروطهعلیرضا ملایی توانی
اخلاق عملیپیتر سینگر

نمونه ش انقدر کوتاه بود و همش چکیده و ... بود نفهمیدم بدردم میخوره برا خریدن یا نه
کتابی هست متضاد ثقیل. اگر ترمهای اول حقوق که بودم و داشتم دست و پا میزدم تا کمی ازش خوشم میاد با این کتاب آشنا شده بودم و پتانسیلهای خودم رو باهاش قیاس میکردم انقد سختی نمیکشیدم. مشکل این بود...بیشتر
کتاب فوق العاده است
مطالب بسیار نامنسجم است