دانلود و خرید کتاب ارزیابی عملکرد ترتیبات تجاری ترجیحی دو جانبه (مطالعه موردی ایران و پاکستان) حسن ثاقب
تصویر جلد کتاب ارزیابی عملکرد ترتیبات تجاری ترجیحی دو جانبه (مطالعه موردی ایران و پاکستان)

نویسنده:حسن ثاقب
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ارزیابی عملکرد ترتیبات تجاری ترجیحی دو جانبه (مطالعه موردی ایران و پاکستان)

«ارزیابی عملکرد ترتیبات تجاری ترجیحی دو جانبه (مطالعه موردی ایران و پاکستان)» پژوهشی در حوزه علوم اقتصادی و تجاری نوشته حسن ثاقب است که علاوه بر ارائه یک روش برای ارزیابی،موافقت‌نامه‌های منطقه‌ای با تاکید بر موافقت‌نامه‌های تجارت ترجیحی، به‌طور موردی عملکرد یکی از ترتیبات تجاری ترجیحی اجرا شده (با کشور پاکستان) را مورد ارزیابی قرار داده است. این کتاب به عنوان یک مطالعه کاربردی می‌تواند مورد بهره‌برداری مسئولان بخش بازرگانی و دست‌اندرکاران مذاکرات تجاری کشور قرار گیرد. همچنین محققین، دانشجویان و علاقمندان به مطالعه در زمینه موافقت‌نامه‌های منطقه‌ای می‌توانند از روش مطالعه و نتایج این کتاب بهره‌مند گردند.
نقش پیشوایان دین، علما و بزرگان شیعه در تعامل اسلام با ادیان دیگر (جلد اول)
محمدتقی انصاریان خوانساری
ماتیلدا
رولد دال
دنیا مال منه (جلد اول)
ویولت رازق پناه
نگاهی به تجارب زنان کارآفرین در ایران (۳)
انجمن زنان مدیر کارآفرین
تعقیب و گریز در برف و مامان بزرگ نابکار و خلافکار