معرفی و دانلود کتاب شهید مصطفی چمران pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شهید مصطفی چمران

کتاب شهید مصطفی چمران

۳.۲ امتیاز(از ۱۰ رأی)

معرفی کتاب شهید مصطفی چمران

این کتاب سرگذشت «شهید دکتر مصطفی چمران» یکی از نیروهای تاثیر گذار در انقلاب اسلامی است که زمانی در دوران مبارزات ملی‌ شدن صنعت نفت و پس از آن در دوران اختناق بعد از کودتای ۲۸ مرداد و سالیانی چند در آمریکا با تاسیس انجمن اسلامی دانشجویان علیه رژیم شاه مبارزه می کرد. چمران پس از فارغ التحصیلی و اخذ مدرک دکترای الکترونیک و فیزیک پلاسمای خود از دانشگاه برکلی ایالت متحده و بازگشت به ایران نقش اصلی در ناکامی اقدامات جدایی طلبان کردستان داشت. او پس از آنکه به عنوان وزیر دفاع منصوب شد ستاد جنگ‌های نامنظم را تشکیل داد و خود فرماندهی آن را در دست گرفت که تا زمان شهادتش نقش موثری در مقابله با دشمن ایفا می‌کرد. وی سرانجام در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ در مسیر دهلاویه به سوسنگرد در حالیکه از مناطق عملیاتی بازدید می‌کرد بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شهید مصطفی چمران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشهید مصطفی چمران
موضوعدفاع مقدس، خاطرات، زندگی‌نامه
نویسندهسید مصطفی حسینی توپ قرا
انتشاراتانتشارات پشتیبان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۷/۰۵
فرمت کتابPDF

۱۳۹۹/۱۰/۰۸

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما عزیزان زحمت کشیدی بسیار عالی است تشکر می کنم از زحماتون شما اجرکم عندالله بسیار عالی است

کاربر ۸۰۶۹۹۵۲Ali
۱۴۰۴/۱۱/۱۱

عالی

۱۴۰۴/۰۵/۱۶

شهید مصطفی چمران انسانی آسمانی به تمام معنای واقعی عشق من دوستش دارم.