معرفی و دانلود کتاب شهید مصطفی چمران pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شهید مصطفی چمران

کتاب شهید مصطفی چمران

۳.۵(از ۱۲ امتیاز)

معرفی کتاب شهید مصطفی چمران

این کتاب سرگذشت «شهید دکتر مصطفی چمران» یکی از نیروهای تاثیر گذار در انقلاب اسلامی است که زمانی در دوران مبارزات ملی‌ شدن صنعت نفت و پس از آن در دوران اختناق بعد از کودتای ۲۸ مرداد و سالیانی چند در آمریکا با تاسیس انجمن اسلامی دانشجویان علیه رژیم شاه مبارزه می کرد. چمران پس از فارغ التحصیلی و اخذ مدرک دکترای الکترونیک و فیزیک پلاسمای خود از دانشگاه برکلی ایالت متحده و بازگشت به ایران نقش اصلی در ناکامی اقدامات جدایی طلبان کردستان داشت. او پس از آنکه به عنوان وزیر دفاع منصوب شد ستاد جنگ‌های نامنظم را تشکیل داد و خود فرماندهی آن را در دست گرفت که تا زمان شهادتش نقش موثری در مقابله با دشمن ایفا می‌کرد. وی سرانجام در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ در مسیر دهلاویه به سوسنگرد در حالیکه از مناطق عملیاتی بازدید می‌کرد بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شهید مصطفی چمران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشهید مصطفی چمران
موضوعدفاع مقدس، خاطرات، زندگی‌نامه
نویسندهسید مصطفی حسینی توپ قرا
انتشاراتانتشارات پشتیبان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۷/۰۵
فرمت کتابPDF

۱۳۹۹/۱۰/۰۸

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما عزیزان زحمت کشیدی بسیار عالی است تشکر می کنم از زحماتون شما اجرکم عندالله بسیار عالی است

کاربر ۸۰۶۹۹۵۲Ali
۱۴۰۴/۱۱/۱۱

عالی

fateme
۱۴۰۴/۰۵/۱۶

شهید مصطفی چمران انسانی آسمانی به تمام معنای واقعی عشق من دوستش دارم.

راز دوران پرالتهاب؛ خاطرات سروان عراقی ثامر حمود الخالصیتصویر جلد کتاب راز دوران پرالتهاب؛ خاطرات سروان عراقی ثامر حمود الخالصی
ثامر حمود الخالصی
حماسه یاسینتصویر جلد کتاب حماسه یاسین
سید محمد انجوی نژاد
اردیبهشتی دیگر؛ خاطرات فرار عبدالمجید خزائی از زندان سلیمانیه عراقتصویر جلد کتاب اردیبهشتی دیگر؛ خاطرات فرار عبدالمجید خزائی از زندان سلیمانیه عراق
مهناز فتاحی
جای پای فرهادتصویر جلد کتاب جای پای فرهاد
فرهاد خضری
یادداشت‌های سفر شهید صیاد شیرازیتصویر جلد کتاب یادداشت‌های سفر شهید صیاد شیرازی
محسن کاظمی
جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفریتصویر جلد کتاب جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفری
مجتبی جعفری
یادگاران، مصطفی چمرانتصویر جلد کتاب یادگاران، مصطفی چمران
رهی رسولی‌فر
‌‫طیب‮‬‌‫: زندگی‌نامه و خاطرات حر نهضت امام خمینی (رحمه‌الله) شهید طیب حاج‌رضاییتصویر جلد کتاب ‌‫طیب‮‬‌‫: زندگی‌نامه و خاطرات حر نهضت امام خمینی (رحمه‌الله) شهید طیب حاج‌رضایی
گروه نویسندگان
دلبرانهتصویر جلد کتاب دلبرانه
فاطمه بهرام
کتاب عبدالله میثمی؛ یادگاران ۵تصویر جلد کتاب کتاب عبدالله میثمی؛ یادگاران ۵
مریم برادران
گمشده من‏‫: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضایی‏‫تصویر جلد کتاب گمشده من‏‫: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضایی‏‫
محمدمهدی بهداروند
چه کسی لباس مرا پوشید؛ خاطرات آزاده محسن فلاحتصویر جلد کتاب چه کسی لباس مرا پوشید؛ خاطرات آزاده محسن فلاح
محبوبه شمشیرگرها
عطر شب‌بوهاتصویر جلد کتاب عطر شب‌بوها
حمید حسام
وصیتنامه‌ سیاسی‌ ـ الهی‌ روح‌الله الموسوی‌ الخمینی (ره)تصویر جلد کتاب وصیتنامه‌ سیاسی‌ ـ الهی‌ روح‌الله الموسوی‌ الخمینی (ره)
امین آصفی
بر فراز آسمانتصویر جلد کتاب بر فراز آسمان