معرفی و دانلود کتاب به همه بگو دوستت دارم + خلاصه رایگان

۳.۷ امتیاز(از ۱۵ رأی)
حبیب صلحی‌زاده

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب به همه بگو دوستت دارم

تن دوقلب دو قلب دارم ! یکی در طرف چپ و دیگری در طرف راست آغوشت را تنگ تر کن ... من این تن دو قلب را دوست دارم!

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به همه بگو دوستت دارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببه همه بگو دوستت دارم
موضوعشعر نو
نویسندهحبیب صلحی‌زاده
انتشاراتانتشارات اقلیما
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۳/۰۱
فرمت کتابEPUB

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۳/۳۱

کتاب پانزدهم برنامه مطالعه از طرح خوب کتابخانه همگانی در رابطه با اسم کتاب " دروغ که کنتور نمی اندازد" باید عرض کنم خیلی هم خوب کنتور می اندازد و یکی از عوامل عقب ماندگی و مشکلات جامعه ما همین دروغ...بیشتر

آلوین (هاجیك) ツ
۱۳۹۷/۰۳/۳۰

با سلام، دوباره منم:)) کتابی خُبی به نِظِر میاد؛ اسمشا زیاد شنیده بودم آ خیلی مشتاق بودم بخونمش و ببینم چیچیس... نمیدونم چرا همِش فکر میکردم کتاب رمانه، ولی شعره! 😊 الانم هِمیجوری داشتم بین کتابهای جِدید توی کتابخونه چرخ میزِدم که...بیشتر

mahsa

۱۳۹۷/۱۱/۱۴

خوشمان نیامد

a.m
۱۳۹۷/۰۳/۳۱

عالی بود ,با سپاس از نویسنده ی محترم و آرزوی موفقیت روزافزون,فوق العاده بودبه همه بگو دوستت دارم ,دروغ که کنتور نمی اندازد ,قشنگ بود 👍👌👍

khazar
۱۴۰۲/۰۲/۰۲

(شش) سطح کتاب نسبتا پایین بود. بعضی شعرهاش خوب بودن اما در کل قوی نبود به‌نظرم!

MrM
۱۳۹۹/۰۱/۲۴

خیلی خوب بود

ef.sin
۱۳۹۷/۱۱/۱۷

اصلا جذاب نیست، سطح اشعار اغلب پایین و گاها بی محتواست انگار فقط چند واژه کنار هم قرار گرفتن .

neda
۱۴۰۴/۱۱/۲۲

خوب بود لذت بردم

مینا
۱۴۰۴/۱۱/۰۲

سلام به همه .کتاب خوبیه شعر هاش قشنگه اما برای صرفاً یکبار خوندن !!

۱۴۰۲/۰۲/۱۵

من راضی هستم ا این کتاب

arghavani
۱۳۹۸/۰۱/۱۰

خیلی هم عالی،اسمشم باحاله،به همه بگو دوستت دارم،دروغ که کنتور نمی اندازد👍لذت بردم،ممنون

بریده‌هایی از کتاب

khazar
تو که خوب می‌دانی دریا از نبود ماهی هرگز، نمی‌میرد!
آفتاب
اما نیلوفر، جایزه ایستادگی مرداب بود!
__mohadeseh.b__
گاهی برای تا ابد ماندن باید برای همیشه رفت! که هیچ پروانه‌ای با در پیله ماندن، پروانه نمی‌شود!
گیسو
باور کن که غم ها هم می‌گذرند یک رود همیشه که یک جا باقی، نمی‌ماند!
-Dny.͜.
روا نیست چای زندگی را تلخ نوشیدن
گیسو
_SOMEONE_
دو قلب دارم ! یکی در طرف چپ و دیگری در طرف راست آغوش َت را تنگ تر کن ... من این تن دو قلب را دوست دارم!
_SOMEONE_
باد آورده را باد می‌برد! شاید تو هم پَر ِ کاه بودی!
باور کن که غم ها هم می‌گذرند
سیّد جواد
هنوز ایستاده‌ام و به تو می‌خندم بزن ... ای روزگار تازیانه بزن من هرگز ناله نخواهم کرد تو که خوب می‌دانی گندمزار هر چه پر بارتر باشد داس‌ها بیشتر به دل َش زخم می‌زنند!