کتاب سیرک سیاه
معرفی کتاب سیرک سیاه
«سیرک سیاه» داستان دختربچهای به اسم نلی را میگوید که با پدر و مادرش به سیرک میرود. صاحب سیرک شعبدهبازی به نام دیانوش است که کارهای بامزه انجام میدهد و مردم خیلی تشویقش میکنند. در یکی از برنامهها نلی با صاحب سیرک همکاری میکند. وقتی که صاحب سیرک ظاهرا نلی را غیب میکند او به زیرزمین میرود و در پشت صحنه سیرک حیواناتی را میبیند که وضعیت خوبی ندارند و برای انجام نمایش در سیرک شکنجه میشوند.
این داستان شخصیتهای بامزه و فضایی طنز دارد و موضوع حفاظت از محیط زیست و حقوق حیوانات در آن پررنگ شده است:
«نلی آن شب خوابش نمیبرد. توی رختخوابش غلت میزد و فکرهای هیجانی میکرد. زل زده بود به بلیتهای سیرک که هفته پیش خریده بودند. ذوقزده به عکس شاهزاده سیاهپوش روی بلیتها نگاه کرد. مردی مرموز با نقاب و شنل سیاه که قرار بود با سه شیر درنده وحشی مبارزه کند»
مهدی رجبی، نویسنده کودک و نوجوان، فارغالتحصیل کارشناسی رشته فیلمسازی از صدا و سیما و کارشناس ارشد ادبیات نمایشی دانشگاه تربیت مدرس است. از جمله آثار داستانی رجبی که جوایزی را به خود اختصاص دادهاند، میتوان به «تانگوی شبانه»، «این سرما مرا میکشد»، «فراموشان این زمستان» و «گریه نکن مثل بهار» اشاره کرد.
قشنگ بود ولی پایان بندی زیباتری هم میتونست داشته باشه
با قلمِ مهدی رجبی تازه آشنا شدم. سیرکِ سیاه، دارای نگارشی روان، قصهای جالب و پایانی جالبتر بود. دوست داشتمش.
دختری که طی ماجرایی به رفتار ظالمانه صاحب سیرک با حیوانات پی می برد و او را لو می دهد. روند داستان جذاب است و تعلیق به جا مطرح می شود. فقط یکی دو نکته به نظر می آید: پایان
سلام.بسیار کتاب زیبا و اموزنده ای بود. برای سن ۶ تا ۱۰ سال جذابه....حتی برای سن بزرگتر هم میتونه جالب باشه مثلا تا سن ۱۲_۱۳..درکل کتاب خوب و جذاب آموزنده ای بود و به موضوع مهم ولی پرداخته نشده اشاره
به نام خدا کتاب خیلی خوبیست. داستان سیرکی که ظاهر زیبا ولی پشت صحنهای زشت دارد. داستان این که گاهی برای شادی ما، رفاه ما و سرگرمی ما انسان یا موجودات دیگه غمگین میشن، زجر میکشن، آسیب میبینن! داستان اینکه به هر
بخوانید