کتاب اخلاق علم در علوم اجتماعی ایران (آموزش و پژوهش)
انتشارات:
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب اخلاق علم در علوم اجتماعی ایران (آموزش و پژوهش)
«اخلاق علم در علوم اجتماعی ایران» کتابی نوشته معصومه قاراخانی و سیدآیتالله میرزایی است.
یکی از مهمترین آسیبهایی که علم در ایران به آن مبتلا شده است رشد فزایندهٔ مسائل و مشکلات مرتبط با اخلاق حرفهای علم است. این آسیب میتواند صورت علم را مخدوش و محتوای آن را تهی و اعتمادناپذیر کند. دستیابی به فضای هنجاری مناسب برای توسعهٔ علوم اجتماعی در ایران مستلزم شناخت و فهم این فضا در فرایند آموزش، پژوهش، نشر، و کاربرد این علم است. در این نوشتار تلاش شده است برخی از این آسیبها شناسایی و تصویری گویا از آنها ارائه شود. برای سهولت شناخت مسئله و بررسی و تحلیل آن، اخلاق علم را میتوان شامل اخلاق آموزش علم، اخلاق پژوهش علم، اخلاق نشر علم، و اخلاق کاربرد علم در نظر گرفت. ابعاد یادشده با سه عامل اصلی دخیل در فرایند علم مرتبطاند: کنشگر (افراد درگیر در فعالیتهای علمی نظیر پژوهشگران، آموزگاران، دانشجویان، نویسندگان، ناشران، کاربران متخصص و...)، موضوع کنش (آموزش، پژوهش، نشر، خدمات، مشاوره)، و فضای کنش (مؤسسات آموزشی، پژوهشی، انتشاراتی و ...). در حال حاضر، این پژوهش بر دو بعد آموزش و پژوهش در حوزهٔ علوم اجتماعی متمرکز است.
نگارندگان امیدوارند بتوانند اخلاق علم در ابعاد نشر و کاربرد علوم اجتماعی را نیز بررسی و در ویرایشهای بعدی به کتاب اضافه کنند.
درک لزوم توجه به مسئلهٔ اخلاقِ آموزش و پژوهش برای شناسایی دقیقتر و زمینهمند و بازخوانی و ثبت مسئله، بهمنزلهٔ «پدیدهای اجتماعی»، هدف اصلی این نوشتار است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اخلاق علم در علوم اجتماعی ایران (آموزش و پژوهش) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اخلاق علم در علوم اجتماعی ایران (آموزش و پژوهش) |
تاملی بر ارتباطات علم و تجربه ایرانسیدهزهرا اجاق
ارزیابی حفاظت و امنیت در سیستم های RFIDشهلا موسوی
چکامه هایپریون (کتاب اول، هایپریون)دن سیمونز
شیعه و سبک زندگیعلیرضا اکبری اصل
استاندارد OAuth 2.0گروه مهندسی اینترنت (IETF)
دفاع از حریم طب سنتی - ایرانیمحمد دریایی
جامعهی مدنی و کودکان آسیبدیدهصحرا اکرامی
مال من!مایکل هلر
این دنیا یه کنسرت... به من بدهکارهسهند خیرآبادی
غزالی نامهجلال الدین همایی
طبقه بندی علم (پدیدهها، دادهها، نظریهها، روشها، رویهها)علی اکبر خاصه
مغز من و رنگ آمیزی؛ آرامش در باغ پروانه هامعصومه گرشاسبی
امیر بلخشکور لطفی
استعمارشناسی با تاکید بر ماهیت استعمار انگلیس![]()
محمدصادق ابوالحسنی
کتاب شناسی تحلیلی استعمارپژوهی در ایرانعلیرضا جوادزاده