کتاب پیشگویی ها و آخرالزمان
معرفی کتاب پیشگویی ها و آخرالزمان
«پیشگویی ها و آخرالزمان» مجموعه مقالاتی درباره عقاید آخرالزّمانی غرب و عملکرد آنها براساس این عقاید است.
آغاز هزاره جدید، بحرانهای فراگیر در جهان و بنبستهای ناشی از ناکارآمدی ایدئولوژیهای سیاسی و اجتماعی، در یک قرن اخیر، در حل معضلات بزرگ انسان معاصر، زمینههای مراجعه به آثاری را فراهم آورده که به اتکا دریافتهای قدیسان، پیشگویان و طالع بینان میخواهند، تصویری از آینده جهان و سرنوشت انسان عرضه کنند.
در میان اقوام مختلف، قوم یهود از دیرباز دستی در امر پیشگویی داشته و برای تحمیل خواستههای سیاسی و اقتصادی خود به جهان، نهایت سوء استفاده را از پیشگویان کرده است و شاید به همین دلیل است که بسیار از دولتمرادان و سیاستمداران آمریکایی به پیروی
از اغراض یهودیت صهیونیستی و پیشگوییهای آنان، سعی در محقق ساختن طرحها و برنامههای خود در دنیا و بهویژه خاورمیانه داشته اند.
اثر حاضر که محصول مطالعه و تحقیق جمعی از اندیشمندان مسلمان معاصر در اینباره است، سعی در بررسی و تفسیر موضوع «پیشگویی ها و آخرالزمان» و تبیین شیوه سوء استفاده غرب از این پیشگوییها دارد.
سرفصلهای کتاب پیشگویی ها و آخرالزمان عبارتند از:
- جهان امروز و پیشگوییهای آخرالزمان؛
- هزارهگرایی در فلسفه تاریخ مسیحیت؛
- نشانه هایی از پایان؛
- واقعه آرماگدون؛
- پیشگوییهای نوستر آداموس؛
- زمزمه های ظهور؛
- سیمای کلی دوران ظهور؛
- غرب، سینما و آخرالزمان.
***مطالعه نسخه چاپی ***. کتاب بسیار خوب ومفیدی است ،مطالب محققانه و مستند بیان شدند و به دوستانی که علاقه مند به تحقیق و پژوهش در رابطه با مسائل آخرالزمان هستند ، پیشنهاد می کنم مطالعه کتاب را ، حتی اگرکل کتاب
من کامل نخوندمش اما از روی فهرست چیزهایی که برام سوال بود و جالب بود رو خوندم خیلی مفید هست
کتاب بشدت کاربردی و خوبیه ولی از به جایی مطالبش تکراری میشه.. بنظرم 50 درصدش هم خونده بشه برای مخاطب عموم کافیه
با اینکه چندین سال از نوشتن این کتاب میگذره.قبل از آغاز سراسری و پیشرفته شدن اینترنت و گوشیهای موبایل و کامپیوترها ولی به جرئت میگم با نبود اینها بسیار عالی و دقیق و حرفهای نگاشته شده و بیش از ۹۵
درکل مطالعه چنین کتابهایی برای مطابقت بازمان ومکان فردمطالعه گرچنانچه یک آگاهی وپیش زمینه مذهبی وتاریخی داشته باشدبسیارخوب هست.
عالی
🔰
موضوع آخرالزمان موضوع جذابیه بعضی مقالاتش جالبه بعضی کمی تکراری
این حجم از تخیلات رو معلوم نیست این نویسنده از کجا آورده ؟ آخه این چه کتابیه ؟ من فکر کردم الان یه کتاب به درد بخور هستش که پیش گویی افراد برجسته دنیا رو نوشته .