کتاب صداهایی از زمین ناممکن
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب صداهایی از زمین ناممکن
کتاب «صداهایی از زمین ناممکن» گفتگوها و گزارشهایی از سرزمین جنبش زاپاتیستی (سرزمین بومیان مکزیک) است که به قلم نویسندگان پریسا نصرآبادی، بهرام قدیمی، پردیس رحمانفرد، گلناز خواجوی، فرامرز خوشکلام نگاشته شده است.
جنبش ژاپاتیستی در آمریکای لاتین از اول ژانویه ۱۹۹۴ شروع شد. جنبشی که با سلاح، کلامش را آغاز کرد، پس از مدت کوتاهی کلام را به سلاح بدل کرد و تمام جنبشهای مکزیک را تحت تأثیر قرار داد. زاپاتیستها در این ۲۳ سالی که از علنی شدنشان میگذرد، نشان دادهاند که جنبشی هستند پر از ابتکار عمل. با این همه اگر زاپاتیستها دست به قیام مسلحانه نمیزدند، هیچ گاه تا به این حد نظر جنبشهای دیگر را به خود جلب نمیکردند و چه بسا خودشان نیز خود را جدی نمیگرفتند. این امر همان قدر در مورد جنبش زاپاتیستی در مکزیک صدق میکند که در بسیاری موارد دیگر؛ از فلسطین گرفته تا ظفار و تا همین دوران کنونی ما.
مجموعه پیش رو حاصل تجربه کوتاهمدت نویسندگان آن برای آشنایی مستقیم با این جنبش است. آنها سوالاتی را درباره این جنبش طراحی و در گفتگو با افراد و فعالینی که به نحوی از انحاء دستی در مبارزه داشتهاند، پرسیدهاند.
این گفتگوها از این قرارند:
گفتگو با دانشجویان دانشسرای تربیت معلم ایوتسیناپا (ایسیدروبورگوز)؛
گفتگو با یکی از فعالین زاپاتیست دربارهی شرکت کنگرهی ملی بومیان در انتخابات ریاست جمهوری مکزیک در سال ۲۰۱۸؛
گفتگو با الخاندرا بالزارتی دربارهی وضعیت معادن در مکزیک؛
گفتگو با سرخیو رودریگز لاسکانو؛
گفتگو با اعضای شورای دولت خوبِ لارئالیداد؛
گفتگو با دکتر خاویر انریکز سام.
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است