معرفی و دانلود کتاب خاطرات ما و سوره‌ی مبارکه‌ی علق + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خاطرات ما و سوره‌ی مبارکه‌ی علق

کتاب خاطرات ما و سوره‌ی مبارکه‌ی علق

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب خاطرات ما و سوره‌ی مبارکه‌ی علق

مدرسه دانشجویی قرآن و عترت مجموعه کتاب‌هایی را با نام «خاطرات ما و سوره‌ی مبارکه ...» منتشر کرده است که معنا، تاثیر و کاربرد سوره‌های مختلف قرآن را در زندگی روزمره، در قالب خاطره و دل‌نوشته برای ما می‌گویند. «خاطرات ما و سوره‌ی مبارکه‌ی علق » درباره این سوره شریف و تاثیر آن در زندگی است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خاطرات ما و سوره‌ی مبارکه‌ی علق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخاطرات ما و سوره‌ی مبارکه‌ی علق
موضوعقرآن و علوم قرآنی
نویسندهسمیه افشار
انتشاراتانتشارات قرآن و اهل بیت نبوت(ع)، ناشر آثار مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (ع)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۶/۰۲
فرمت کتابEPUB
شابک-۹۷۸-۶۰۰-۸۳۹۰-۵۹-۶
مجموعه و فروستسوره ها در موقعیت زندگی انتشارات قرآن و اهل بیت نبوت(ع)

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

و صل اللّه علی سیدنا محمد و آله و رحمت اللّه و برکاته
تفکر امّی؛ پایه‌ای‌ترین توان دریافت حقایقتصویر جلد کتاب تفکر امّی؛ پایه‌ای‌ترین توان دریافت حقایق
گزیده‌ای از روش‌های تدبر در قرآنتصویر جلد کتاب گزیده‌ای از روش‌های تدبر در قرآن
پرورش تفکر شنیداریتصویر جلد کتاب پرورش تفکر شنیداری
پرورش تفکر بنیادیتصویر جلد کتاب پرورش تفکر بنیادی
احمدرضا اخوت
دوره‌های رشد تفکر اجتماعی؛ جلد سومتصویر جلد کتاب دوره‌های رشد تفکر اجتماعی؛ جلد سوم
احمدرضا اخوت
اصول و مهارت های حسن گزینی؛ خلق زیباترین رخدادهای «نو» جوانیتصویر جلد کتاب اصول و مهارت های حسن گزینی؛ خلق زیباترین رخدادهای «نو» جوانی
فلق؛ طلوع اثرتصویر جلد کتاب فلق؛ طلوع اثر
تدبر در قرآن صاعد؛ جلد اولتصویر جلد کتاب تدبر در قرآن صاعد؛ جلد اول
میل به خوبی‌هاتصویر جلد کتاب میل به خوبی‌ها
مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم‌السلام دانشگاه تهران
تدبر در هستی؛ تدبر در کلامتصویر جلد کتاب تدبر در هستی؛ تدبر در کلام
معناشناسی خیر و شرتصویر جلد کتاب معناشناسی خیر و شر
احمدرضا اخوت
خاطرات ما و سوره‌ی مبارکه‌ی ماعونتصویر جلد کتاب خاطرات ما و سوره‌ی مبارکه‌ی ماعون
سمیه افشار
دوره‌های رشد تفکر اجتماعی؛ جلد پنجمتصویر جلد کتاب دوره‌های رشد تفکر اجتماعی؛ جلد پنجم
احمدرضا اخوت
گفتارهایی در اصلاح رویکرد درباره قرآن؛ آموزش روش های تدبر در قرآنتصویر جلد کتاب گفتارهایی در اصلاح رویکرد درباره قرآن؛ آموزش روش های تدبر در قرآن
مریم قاسمی
نماز؛ شاکله‌ی ذکرتصویر جلد کتاب نماز؛ شاکله‌ی ذکر
مریم کوچک زاده
ناس؛ مواجهه‌ی انسان با لقاء و القاء اثرتصویر جلد کتاب ناس؛ مواجهه‌ی انسان با لقاء و القاء اثر
احمدرضا اخوت
سیر شکوفایی امت؛ نازل کننده رحمت، فضل و احسان (جلد دوم)تصویر جلد کتاب سیر شکوفایی امت؛ نازل کننده رحمت، فضل و احسان (جلد دوم)
نظام هماهنگ سوره های قرآنتصویر جلد کتاب نظام هماهنگ سوره های قرآن
تدبر در ساحت بیتتصویر جلد کتاب تدبر در ساحت بیت