معرفی کتاب مردی که لوک خوششانس را کشت
کتاب مردی که لوک خوششانس را کشت نوشته متیو بانهام است. شخصیت اصلی این کتاب لوک خوششانس یکی از مشهورترین قهرمانان دنیای انیمیشن است.
شهر فراگی مثل خیلی از شهرهای دیگه در سراسر غرب وحشی، پر از آدمهایی است که در جستجوی طلا هستند. لوک خوششانس در یه شب بارانی وارد این شهر میشود. اون که فقط میخواهد با تموم شدن باران به سفرش ادامه بدهد، ناخواسته درگیر اتفاقات عجیب و غریب شهر میشود. یه هفته قبل طلای معدنچیها دزیده شده، و آنها از لوک میخواهند دزد را پیدا کند. او هم با کمک رفیق جدیدش داک ونزدی تحقیقاتش را شروع میکند. ولی آیا میتواند سارق مرموز را پیدا کند؟ و طلاهای سرقت شده را به مردم شهر برگرداند؟
خواندن کتاب مردی که لوک خوششانس را کشت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به کمیک و داستانهای مصور پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مردی که لوک خوششانس را کشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مردی که لوک خوششانس را کشت |
| قیمت کتاب: | ۳۰۰۰۰ تومان |

منم نمونش رو خوندم و خیلی عالی بود اما انتظار نداشتم لوک بمیره متاسفم لوک
عالی بود👍🏻😋🤗🌺🌸
واقعا عالی و مرموز و خوب بود
من کتاب را خریدم لوک نمرده اخر کتاب معلوم شد یکی دیگه بوده ولی خیلی کتاب الی بود من خیلی خوشم امد