معرفی و دانلود کتاب خداوند نجوای تو را می شنود: داستان هایی واقعی از دعاهای اجابت شده pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خداوند نجوای تو را می شنود: داستان هایی واقعی از دعاهای اجابت شدهsubscriptionAvailable

کتاب خداوند نجوای تو را می شنود: داستان هایی واقعی از دعاهای اجابت شده

categoryدسته‌بندی:
تصوف و عرفان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خداوند نجوای تو را می شنود: داستان هایی واقعی از دعاهای اجابت شده

خدایا قدم هایی را که برمی دارم برایم آشکار کن تا درهایی که به رویم می گشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم می بندی، به اصرار نگشایم.

این کتاب داستان هایی است از مردم عادی که به دلیل دعاهای اجابت شده و یا آن چیزی که فکر می کردند مشیت خداوند است، زندگیشان به کلی از این رو به آن رو شده بود، داستان هایی از امید آنجا که جای هیچ امیدواری نبود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خداوند نجوای تو را می شنود: داستان هایی واقعی از دعاهای اجابت شده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخداوند نجوای تو را می شنود: داستان هایی واقعی از دعاهای اجابت شده
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۱/۰۸/۲۴
فرمت کتابPDF

S
۱۳۹۵/۰۳/۲۸

داستانهایی عرفانی و واقعی از زندگی افرادی که خدا را در زندگی خود حاضر میدیدند و با امید و مدد از او مشکلات را پشت سر میگذاشتند.ترجمه هم خوب بود.

هوسا آرتا
۱۳۹۵/۰۱/۲۵

خوب بود

دعا یعنی حس حضور خداوندتصویر جلد کتاب دعا یعنی حس حضور خداوند
تری لین تیلور
دل آگاهیتصویر جلد کتاب دل آگاهی
اسرار مرگتصویر جلد کتاب اسرار مرگ
یحیی یثربی
کتاب اسرار؛ رازگشای ابعاد زندگی شماتصویر جلد کتاب کتاب اسرار؛ رازگشای ابعاد زندگی شما
دیباک چوپرا
سپاسگزاریتصویر جلد کتاب سپاسگزاری
جی. پی. واسوانی
زندگی تو را دوست دارد (هفت اقدام معنوی برای رسیدن به شفا در زندگی)تصویر جلد کتاب زندگی تو را دوست دارد (هفت اقدام معنوی برای رسیدن به شفا در زندگی)
لوئیز ال. هی
پیام‌هایی از ملکوت؛ گزین‌گویه‌های نیل دونالد والش به همراه ۳۱ داستان کوتاهتصویر جلد کتاب پیام‌هایی از ملکوت؛ گزین‌گویه‌های نیل دونالد والش به همراه ۳۱ داستان کوتاه
مسعود لعلی
باران بخشایش: بهبودی درونی خود را با بخشایش آغاز کنیدتصویر جلد کتاب باران بخشایش: بهبودی درونی خود را با بخشایش آغاز کنید
ریحانه فرهنگی
دستان شفا‌بخشتصویر جلد کتاب دستان شفا‌بخش
خوزه سیلوا
مسیر جادویی شهودتصویر جلد کتاب مسیر جادویی شهود
فلورانس اسکاول شین
مانند دل‌های پیغمبران: قصه‌های پند پیرانتصویر جلد کتاب مانند دل‌های پیغمبران: قصه‌های پند پیران
شهاب‌الدین عباسی
دانه در عشق می شکفدتصویر جلد کتاب دانه در عشق می شکفد
مسیحا برزگر
ناگفته‌ها و ناشنیده‌های دشت کربلاتصویر جلد کتاب ناگفته‌ها و ناشنیده‌های دشت کربلا
محمدعلی حربی
خدا هر روز در کنار من استتصویر جلد کتاب خدا هر روز در کنار من است
نفیسه معتکف
حُسن خِتام؛ گفتارهایی درباره‌ی پیامبر اکرم (ص)تصویر جلد کتاب حُسن خِتام؛ گفتارهایی درباره‌ی پیامبر اکرم (ص)
محمدعلی انصاری
آواز خوش زندگیتصویر جلد کتاب صوتی آواز خوش زندگی
هفت مسیر معنوی به سوی خداتصویر جلد کتاب هفت مسیر معنوی به سوی خدا
جوآن بوریسنکو
غذای روح ۲تصویر جلد کتاب غذای روح ۲
جی. پی. واسوانی
راحت‌الارواح؛ در شرح زندگانی، فضائل و معجزات ائمه اطهارتصویر جلد کتاب راحت‌الارواح؛ در شرح زندگانی، فضائل و معجزات ائمه اطهار
حسین بن حسین شیعی سبزواری